Android 12 Beta 1 alacak İlk Xiaomi Telefonlar Belli Oldu

Android 12 beta 1 güncellemesini alacak ilk Xiaomi telefonlar kesinleşti denebilir. Xiaomi ilk modellerin açıklamasını yaptı.

Android 12 Xiaomi

Google’ın pandemiye rağmen ilgi çeken geliştirici konferansı düzenlendi. Geliştirici konferansında yeni yapay zekadan arama motorları güncellemelerine kadar birçok yeni teknolojiden söz edildi. Tabii ki etkinliğin odak noktası ise Android 12 işletim sistemi oldu. Tüm yönleri ele alınan yeni işletim sistemi zengin özellikleriyle de dikkat çekti. Yeni işletim sisteminin duyurulmasının ardından markalardan da bir atak geldi.

Birçok marka güncelleme alacak olan akıllı telefonlarını açıkladı. Bu markalar arasında Xiaomi de yer alıyor. Marka yaptığı açıklamayla beraber beta 1 güncellemesini alacak ilk akıllı telefon modellerini duyurdu.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 2021 Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Android 12 Beta 1  Sürümü Alacak İlk Telefonlar

Markanın açıklamasına göre baktığımız zaman, güncelleme alacak olan ilk akıllı telefonların amiral gemisi serileri olduğunu anlıyoruz. Amiral gemisi modellerinde beta testleri başlamış olacak. Tabii ki her amiral gemisi modeli de buna dahil değil. Paylaşılan listeye göre ilk beta sürümünü alacak olan akıllı telefonlar;

Modelleri olacak. Bu telefonların beta 1 sürümünü ilk alan modellerden olması bekleniyor. Aynı zamanda kararlı güncellemeyi de ilk alan akıllı telefonların bu modeller olması bekleniyor. Zaten MIUI 13, Android 12 temelinde çıkan bir işletim sistemi arayüzü olacak.

Muhtemelen bu modeller MIUI 13 arayüzünü de ilk alan modeller olacak. Hemen sonrasında ise Mi 10 serisi için güncellemelerin gelmesini bekliyoruz. Amiral gemisi modellerinden geriye doğru bir ilerleme oluyor. İşleyiş genelde bu şekilde.

Android 12 ile Xiaomi telefonların tam olarak nasıl zenginleşeceğini görmek için ise MIUI 13 arayüzünü de beklemek lazım. Burada yeni arayüz bir tamamlayıcı görevi üstlenecek.

Exit mobile version