Yeni Telefon Redmi 20X Modeli Ortaya Çıktı

Redmi 20X akıllı telefon modeline ilişkin yeni afiş görselleri paylaşıldı. Redmi 20X nasıl bir akıllı telefon modeli olacak?

Redmi 20X

Redmi adı altında sunulan akıllı telefon modellerine yeni seriler ekleniyor ve eklenmeye de devam edecek. Yakın zamanda Redmi Note 10 modellerinin tanıtımı yapıldı. Bu modellere yeni yeni alışmıştık ki Redmi 20X ismi verilen bir akıllı telefon daha ortaya çıktı.

Bu kez gelen akıllı telefon, seri dışı bir telefon olduğu için merak uyandırmaya yetti. Fakat her ne kadar telefonun adıyla beraber merak uyandırdığını görsek de özellikleri ve tasarıma baktığımız zaman çok büyük bir sürprizle karşılaşmıyoruz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Box S Yeni Modeliyle Kameralara Yakalandı

Redmi 20X Nasıl Bir Telefon Olacak?

Paylaşılan bilgilere göre yeni akıllı telefon Redmi Note 10 5G modelinin Çin versiyonu olacak. Bilindiği gibi bu modeller Avrupa pazarına özel olarak gelmişti. Telefonun hem Çin hem de Hindistan sürümü ise Redmi 20X olarak isimlendirilecek. Fakat bu demek değil ki yeni akıllı telefon farklılıklar da içermeyecek.

Söz konusu model kendi çapında farklı detaylara da sahip olacak. Genel tasarım yapısında hemen hemen benzer bir seri göreceğiz. Hemen hemen kamera kısmı aynı düzende gelecek gibi duruyor. Sadece lensler biraz daha küçük olacakmış gibi gözüküyor.

Bunun dışında teknik özellikler için de bazı bilgiler var. Mesela söz konusu akıllı telefonun MediaTek Dimensity 700 serisi işlemcileriyle beraber sunulacağını biliyoruz. Bunun yanında 90 Hz yenileme hızının olacağı LCD bir ekran kullanılacak.

Ana kamera seçimi ise 64 MP olmayacak 48 MP olacak. Ana kamera seçiminde de çok önemli bir değişiklik gözükmüyor. Telefonun bu özelliklerinin yanında 5G desteğini de sunacağı söyleniyor. Bu da demek oluyor ki uygun fiyatlı yeni bir 5G telefon gelecek.

Sadece Çin pazarında satışa sunulacağı iddia edilen serinin fiyatının ise 999 Yuan olacağı iddia edildi. Bu da demek oluyor ki telefon 130 Euro civarında bir satış fiyatına sahip olacak.

Exit mobile version