Yeni Redmi Telefonu Geliyor

Redmi, oyun odaklı yeni akıllı telefon modelinin tanıtımına hazırlanıyor. Yeni telefonda nasıl özellikler olacak? Söz konusu model için son bilgiler.

Redmi

Xiaomi’nin ne kadar sık akıllı telefon tanıttığını takip etmek zorlaştı. Marka sürekli telefon tanıtıyor. Mi 11 serisi için yakın zamanda da peşi sıra tanıtımlar yapıldı. Telefon sayısı ciddi oranda artmaya başladı.

Fakat bu Xiaomi’yi durduruyor mu? Tabii ki hayır. Üretim hızlı bir şekilde devam ediyor ve yeni akıllı telefonlar gelmeye devam ediyor. Bu kez de Redmi için yeni bir telefonun geleceği ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix Fold Özellikleri ve Fiyatı

Redmi, Yeni Bir Oyun Telefonunu Sunabilir

Yeni telefonun geleceği, Weibo paylaşımlarında ortaya çıktı. Weibo paylaşımında bir kullanıcı Nisan ayında herhangi bir Redmi telefonun gelmeyeceğini belirten ifadeler kullandı.

Bu paylaşımı cevaplamak isteyen Redmi Ürün Direktörü Wang Teng Thomas, “Nereden Biliyorsun?” gibi bir paylaşım yaptı. Bu da gösteriyor ki Nisan ayında da bir telefonun gelme ihtimali var. Zaten sonrasında da yeni akıllı telefonun geleceği konusunda ek bilgiler verildi.

Şimdi Nisan ayında en az bir akıllı telefonun duyurulması bekleniyor. Bu telefonun da oyun odaklı bir akıllı telefon olacağı iddiası var. Daha önce özellikleri sızan bir oyun telefonundan konuşuluyor. Bu telefonun OLED ekranının bulunacağı ve yüksek çözünürlük desteğiyle yüksek yenileme hızı sunacağı da söyleniyor.

Telefonun içerisinde yer alması beklenen işlemci ise MediaTek Dimensity 1200 işlemcisi olacak. Bu işlemcinin de 65W hızlı şarja kadar destek sunacağı söyleniyor.

Tabii ki oyun odaklı olacağı için bir soğutucu sistemine de yer vereceği iddia edilen yeni Redmi akıllı telefonunun, fiyat açısından da düşük bir fiyatı sunacağı düşünülmekte.

Serinin tanıtımı Nisan ayının sonuna kadar yapılacak deniyor. Ardı ardına telefonlar görmeye alıştığımız şu günlerde bakalım yeni modeller için daha neler göreceğiz.