Xiaomi Mijia Clother Kurutucu Tanıtıldı! Makineler Akıllandı

Xiaomi Mijia Clother Kurutucu makinesi tanıtıldı. Akıllı serinin özellikleri neler? Fiyatı konusunda nasıl bir açıklama yapıldı?

Xiaomi Mijia Clother Kurutucu makinesi

Xiaomi’nin alt markası konumunda olan ve yakın zamanda da logosunda ufak değişiklikler yapan Mijia, kısa süre önce yeni makinelerini duyurdu. İlk olarak çamaşır yıkama makinesi gelmişti. Gelişmiş formuyla dikkat çeken bu ürünün hemen ardından Xiaomi Mijia Clother Kurutucu makinesi de geldi. İkinci makinenin de yine teknolojik açıdan bir hayli gelişmiş bir cihaz olduğunu görüyoruz. O zaman özelliklere geçelim.

Bunu da Okuyun: Yeni Redmi Telefonu Geliyor

Xiaomi Mijia Clother Kurutucu Özellikleri Neler?

Yeni akıllı makine, tam bir kurutucu canavarı desek yeridir. 10 kg kadar bir kapasitesi olan makinenin toplamda 118 litrelik bir iç hacmi var. Bu da demek oluyor ki Xiaomi Mijia Clother Kurutucu, büyük küçük demeden tüm giysilerinizi sorunsuz bir şekilde kurutabiliyor.

Cihazın en büyük artılarından birisi de akıllı hareket sistemine sahip olması. Bu sayede de öne arkaya doğru bir kurutma hareketi yapılıyor ve diğer makinelerde olduğu gibi çamaşırların dolaşması engelleniyor.

Tabii ki burada kurutma modları da önemli. Hemen her giysinin türüne göre modlar var. Böylece giysilerin yıpranmasının da önüne geçiliyor. Toplamda 22 ayrı mod olduğunu görüyoruz. Tüm bu modlar da akıllı mod olarak geçiyor.

İsterseniz tüm giysilerinizi de sadece 30 dakika içerisinde kurutabiliyorsunuz. Tabii ki bu hız konusu modlara göre değişkenlik gösterecektir. Makinenin içerisinde yer alan giysilerin türüne ve buna göre seçilen moda göre bir değişiklik durumu söz konusu olabilir.

Ne dedik Xiaomi Mijia Clother Kurutucu akıllı bir makine. Hemen aklımıza da akıllı telefon üzerinden kontrol edilmesi geliyor. Zaten bu konuda da destek verilmiş. Wi-Fi ile bağlantı kurulan cihaz, Mi Home uygulaması ile bağlantılı olarak çalışıyor. İsterseniz buradan da makineyi kontrol edebiliyorsunuz.

Yeni cihaz için söyleyebileceğimiz son şey ise su tahliyesi. Su tahliyesi konusunda iki ayrı seçenek sunulmuş. İsterseniz çamaşır makinelerinde olduğu gibi cihazı bir gider borusuna bağlayabiliyorsunuz. İsterseniz de önde yer alan tank sayesinde hiç gider borusu kullanmıyor ve suyu burada depolayabiliyorsunuz.

Her yönden kullanışlı olan Mijia Clother Kurutucu için açıklanan fiyat ise 466 Euro gibi bir rakama geliyor. Tabii ki satışlar Çin’de. Yerel fiyatı 3.599 Yuan.