Xiaomi Mi Tab 5 Gerçek Fotoğrafı ile Gözüktü

Xiaomi Mi Tab 5 tablet modelinin afiş görselleri paylaşıldı. Xiaomi Mi Tab 5 görsellerinde dikkat çeken tasarım detayları da gözüktü.

Xiaomi Mi Tab 5 6

Xiaomi’nin bir tablet tanıtarak bu alana geri dönüş yapacağını biliyoruz. Markanın kendi söylemlerine de bakacak olursak artık bu kesin. Hatta tabletin önümüzdeki ayın ilk haftasında tanıtılacağını da biliyoruz. Xiaomi Mi Tab 5 olarak isimlendirilecek olan bu modelin teknik özellikleri de az çok biliniyor. Şimdi de tabletin tasarımının nasıl olduğunu belirten bir afiş görseli yayınlandı. Tüm tasarım kesin olarak ortaya çıkmış oldu.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Sonrası Bu Uygulamaları Kaldırabileceksiniz

Xiaomi Mi Tab 5 Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni tabletin ön kısımda çerçeveleri neredeyse tamamen kaldıracağını anlıyoruz. Ön kısımda çok çok ince bir çerçeve ve bu çerçevenin üst kısmında yer alan tek bir kamera dikkat çekiyor. iPad serisine çok benzeyen bir tasarımın kullanılacağı kesinleşti. Bu ince tasarımın yeni arayüz ile desteklendiğini de görmek mümkün olacak.

MIUI PC sürümü ile gelecek olan tablet, çerçeve yapısı ve yeni arayüz görüntüsü ile bir hayli konuşulacak gibi duruyor. Arka kısma bakıldığı zaman ise tabletin köşe bölümünde yer alan Mi 11 kamera alanını göreceğiz.

Mi 11 kamera alanı diyoruz çünkü bu alanda aynı kamera yapısı kullanılmış. Yer verilen lensler daha geniş ve tam olarak akıllı telefonlarda gördüğümüz yapının aynısına yer verilmiş durumda.

Sadece 8.13 mm kalınlığında bir kasa ile gelecek Xiaomi Mi Tab 5, 510 gram ağırlığıyla da dikkat çekecek.

Serinin Snapdragon 870 işlemci, 10.95 inç 2K çözünürlüklü ekran gibi amiral gemisi özellikleri olacağını da biliyoruz. Önümüzdeki hafta yapılacak tanıtımın hemen arkasından Mi Tab 5 ülkemize de gelecek mi göreceğiz. Tabii ki burada fiyatta önemli olacaktır. Sonuçta amiral gemisi özellikleri sunulacak. Fiyat ona göre artış gösterebilir. Çok ucuz bir tablet olmayacaktır.

Exit mobile version