Xiaomi Mi Mix Fold Stokları Daha Şimdiden Tükendi

Xiaomi Mi Mix Fold, ön siparişe açılır açılmaz tükendi. İlk serinin stokları şimdiden bitmiş durumda.

Xiaomi Mi Mix Fold

Çok beklenen devam serisi Xiaomi Mi Mix sonunda geldi. Ay sonunda yapılan tanıtımla beraber duyurulan  Mi Mix Fold akıllı telefon modeli, hem serinin geri dönüş modeli oldu hem de markanın katlanabilir telefonu oldu. Xiaomi Mi Mix Fold modelinin bu yeni yapısıyla beraber ne kadar ilgi göreceği de tartışılmaya başlanmıştı.

Çünkü akıllı telefonun hem fiyatı biraz daha yüksek hem de telefonun hitap ettiği kullanıcı kitlesi biraz daha farklı. Bu nedenle telefonun ne kadar tercih edileceği tartışmalara konu olmuştu. İşte bu tartışmaları durduracak olan ilk satış verileri geldi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mijia Clother Kurutucu Tanıtıldı! Makineler Akıllandı

Xiaomi Mi Mix Fold İlk Parti Stokları Tüketildi

İlk olarak yeni akıllı telefon modelinin ön siparişlerinin açıklandığını gördük. Henüz resmi olarak satışa sunulmayan akıllı telefonlar için ilk kayıtların alınmasına başlanmıştı.

Açıklanan bilgilere göre öğrenildi ki yeni akıllı telefonlar için ilk parti stoklar anında tükendi. Xiaomi lansman sonrasında 22 bin adet ön kayıt aldığını açıkladı. 22 bin adet ön kayıt yapılmış olması, söz konusu akıllı telefonların 16 Nisan’da sunulacak olan ilk partisinin satıldığını gösteriyor.

İlk lansmanla beraber ilk stokların tükenmesi düşündürücü oldu. Şöyle ki yeni akıllı telefonların bu satışları şimdilik sadece kendi ülkesinde geçerli olan satışlar.

İlk etapta Çin genelinde satışların yapıldığı ve rezervasyonların da Çin içerisinden alındığı biliniyor. Xiaomi Mi Mix Fold modelinin küresel olarak duyurulmasının hemen ardından, bu satış rakamlarının daha da artması bekleniyor.

Telefonun küresel pazarda fiyat açısından daha yüksek bir aralıkta sunulması bekleniyor. Buna karşın küresel pazarda da telefonun aynı ilgiyi görmesi, Xiaomi’nin üretim arttırma kararı almasına neden olabilir. Hatta markanın devam serileri için karar vermesine bile neden olabilir. Bunları zamanla göreceğiz. Şu an telefondan istenen alındı diyebiliriz.