Xiaomi Mi Mix Fold için Dikkat Çeken Satış Rakamları Açıklandı  

Xiaomi Mi Mix Fold ilk satış miktarı açıklandı. Telefonların stokları çoktan tükendi. İşte ilk veriler.

Xiaomi Mi Mix Fold

Xiaomi Mi Mix Fold, katlanabilir bir akıllı telefon olarak gelmesinin yanında Mi Mix serisini de canlandıran bir akıllı telefon oldu. Markanın ilk katlanabilir modeli olması da zaten serinin önemini bir hayli arttırmıştı.

Daha ilk günden akıllı telefonların stoklarının tükendiğini de açıklamıştık. Stokların tükendiği açıklanmış ve ilk gelir miktarları için de bilgi verilmişti. Fakat bu gelir miktarlarının yanında kaç adet akıllı telefon satıldığı konusunda ise bir bilgi verilmedi. İşte şimdi kaç akıllı telefon satıldığını da gördük.

Bunu da Okuyun: Mi Mix Fold Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Mi Mix Fold Stokları Yakında Yenilenir

Yapılan açıklamaya göre marka bu satıştan 495 Milyon TL’ye denk gelen 400 milyon Yuanlık bir gelir elde etti. Satışın ciddi miktarlarda olduğunu zaten bu gelirden biliyorduk. Dediğimiz gibi satılan telefon adedini bilmiyorduk. O konuda yapılan açıklamada da sayı 30 bin olarak açıklandı.

Hatta 30 bini aşan bir sayı olduğu ama yuvarlanarak 30 bin dendiğini de belirtelim. Telefonların fiyatı belli. 13 Yuan satış fiyatı var. Öyle çok uygun fiyatlı bir akıllı telefon değil. Hatta amiral gemisi modelleri içerisinde bile pahalı bir akıllı telefon.

16-17 bin TL gibi ücretlere geliyor. Buna rağmen yeni akıllı telefonların bu denli ilgi görmesi şaşırtıcı. Görünen o ki Xiaomi’ye koşulsuz güvenen müşteriler var. Çünkü marka ilk defa böyle bir şey denedi ve ilk denemesinde de başarıyı elde etti.

Satılan telefonlarla beraber Xiaomi Mi Mix Fold stoklarının tükendiğini de söylemiştik. İşte şimdi stokların ne zaman yenileneceği konusunda meraklı bir bekleyiş var. Muhtemelen yakın zaman aynı fiyattan ikinci parti de satışa çıkacaktır.

Tabii ki bu satışlar Çin içerisinde yapılıyor. Global pazarda telefonun nasıl tepki çekeceğini ve ilgi göreceğini bilemiyoruz.