Xiaomi Mi Mix 4 için İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefonu için bazı görseller geldi. İşte telefon böyle gözükecek.

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4, kesin olarak gelecek deniyordu ama Mi Fold modelinin tanıtılması sonrası işler değişti. Serinin bu Fold modelle beraber devam edeceği söylenmeye başlamıştı. Fakat Ice Universe devam modelleri için umut veren bir paylaşım yaptı.

Yapılan paylaşımla beraber söz konusu serinin tasarımının nasıl olacağı da gösterildi. İddialı bir tasarım yapısına sahip olacak olan seri, Mi Mix 3 modellerinde gördüğümüz yapıyı aynen yansıtacak gibi duruyor. Yine çerçevelerine veda eden akıllı telefonlar göreceğiz.

Bunu da Okuyun: MIUI Arayüzünde Yer Alan Önemli Bir Açık Giderildi

Xiaomi Mi Mix 4 Bu Yıl Gelebilir

Çerçeveler yerine daha geniş bir ekran alanı sunulacak. Telefon çerçevesiz olacak ama daha köşeli bir çerçeveye geçilecek. Köşeli çerçeve tasarımında, iPhone 12 esintilerini de görmeye başlayacağız.

Telefonun tasarım yapısında güzel değişiklikler yapılacak gibi duruyor ama teknik kısımda da iddialı yapının öne çıktığını görmek mümkün olacak.

Öyle ki telefonun içerisinde en son amiral gemisi işlemcisi olduğunu bildiğimiz Snapdragon 888 işlemcisi yer alacak. Daha iddialı işlemciyi destekleyecek daha iddialı kameraların gelmesi bekleniyor. Mi 11 Ultra modellerinde kullanılan kameraların bir benzerinin ya da aynısının bu versiyonda da yer alacağı söylenmekte.

Xiaomi Mi Mix 4 için ekran çözünürlük değeri ise 2K seviyesinde olacak. En azından şu an söylenen bu. Telefonun ekranında OLED ekran kullanılıp kullanılmayacağı ise bilinmiyor.

Muhtemelen OLED ekrana geçiş yapılacaktır ama bu da fiyata yansıyacaktır. Şimdilik yeni görsellerle beraber yeni telefon için bildiklerimiz bunlar.

Tanıtım tarihi hala kesinlik kazanmış değil. Yıl içinde yapılacak tanıtımdan söz ediliyor ama zaman belli değil. Mix Fold modelinin gelmesi, zamanın yine belirsizlik kazanmasına neden oldu. Tarih netleşince bilgi vereceğiz.