Xiaomi Mi Fan Özel Rozeti Piyasaya Sunuldu

Xiaomi Mi Fan özel rozeti piyasaya sunuldu. Özel rozetin yapısı da dikkat çekici. Peki, nasıl bir üründen söz ediyoruz?

Xiaomi Mi Fan özel rozeti

Nisan ayı Xiaomi için önemli. Bu ay marka Mi Fan özel etkinliklerini başlattı. 6 Nisan’da başlayan etkinlikler kapsamında hediye ürünler ve indirim avantajları da sunulmuştu. Bu sene etkinlikte akıllı bileklikler çok dikkat çekmişti. Hediyeler, indirimler derken Xiaomi özel bir ürün daha sundu. Xiaomi Mi Fan özel rozeti duyuruldu ve sınırlı sayıda piyasaya sunuldu.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Pro Modeli için Özellikler Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Fan Özel Rozeti Sadece Çin’de Alınabiliyor

Markanın fanları için özel olarak hazırlamış olduğu rozet, yapısına da bakıldığı zaman tam olarak Mi Fanlara hitap ediyor. Herhangi bir akıllı yanı ya da herhangi bir elektronik sistemi olmadığı görülen rozette, yeni logo vurgulanıyor.

Rozetin ön kısmında Xiaomi tarafından oluşturulan yeni logo var. Bir nevi yeni logonun küçültülmüş halinin rozet şekline dönüştürülmüş versiyonu diyebiliriz.

Arka kısımda yer alan iğne sayesinde kol düğmesi olarak bile kullanılabilecek olan rozetin farkı, kullanılan turuncu rengi ve bu renk üzerindeki yapı. O kadar parlak bir kaplama kullanılmış ki hangi ortama girerseniz girin turuncunun parlaklığı dikkati çekecektir.

Ayrıca buradaki yüzeyin parlaklığını kaybetmeyeceğini de söylemek lazım. Xiaomi Mi Fan özel rozeti, Xiaomi hayranları için güzel bir ürün olabilir ama bir sıkıntı var.

O sıkıntı bu ürünün de sınırlı sayıda geliyor olması. Ülkemizden rozeti almanız mümkün değil. Çünkü rozet sadece Çin içerisinde satışa sunuldu. Çin dışında ürünü satın almak mümkün değil.

En azından şu an için durum bu. Ayrıca zaten üretimin de sınırlı bir şekilde yapıldığı duyuruldu. Yani öyle çok fazla rozet bulmak mümkün de olmayacak. Yeni logoyu daha iyi duyurmak için yapılmış olan bir çalışma olarak düşünüyorum. Çin dışında benzer pazarlara böyle bir şey gelecek mi göreceğiz.