Xiaomi Mi Fan Festivali 2021 Başlıyor! Neler Sunulacak?

Xiaomi Mi Fan Festivali 2021 başladı. Seçilen ürünlerde önemli indirimler başlamış durumda. Ayrıca hediyeler de sunuluyor.

Xiaomi Mi Fan Festivali 2021

Fanlarına teşekkür etmeyi bir borç bilen Xiaomi, bu yıl da takipçileri için özel bir etkinlik başlatıyor. Xiaomi Mi Fan Festivali 2021 olarak duyurulan etkinlik kapsamında, dünya genelinde önemli kampanyalara adım atılıyor. Ülkemizde de fanlarını destekleyecek olan marka, bu süreçte belli ürünler için hediyeler ve indirimler sunmakta.

Dünya genelinde söz konusu kampanyalar için 147 milyon dolar gibi bir bütçe ayırıldığını da biliyoruz. Peki ülkemizde bu etkinlik kapsamında neler sunulacak? Hangi akıllı telefonlarda nasıl hediyeler verilecek?

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festivali Sürümü Duyuruldu

Xiaomi Mi Fan Festivali 2021 Kapsamında Sunulacak Hediyeler

Etkinlik kapsamında hediyeler 6 Nisan ile 9 Nisan arasında sunulacak. 3 günlük bir hediyeden söz ediyoruz. Bu bağlamda ilk olarak akıllı telefon alanlara güzel sürprizler var. Mishoptr.com resmi adresi üzerinden alınan Mi 10T Pro akıllı telefonlarının yanında Mi Band 5 hediyesi veriliyor.

İlk büyük hediye bu. Bu hediyenin sadece Xiaomi’nin kendi e-ticaret sitesinde değil de anlaşmalı sitelerde de verildiğini belirtelim. Tabii ki öncelikli olarak kendi e-ticaret sitesi üzerinden satışa odaklanılmış.

Eğer e-ticaret değil de mağazalardan akıllı telefon alırsanız, bu kez Mi 10T Pro ve Mi 10T akıllı telefon alımlarında Mi Band 5 hediyesi veriliyor.

Sadece bu hediyeyle kalınmayacak. 3 günlük süre içerisinde Xiaomi Mi Fan Festivali 2021 kapsamında birçok üründe de indirim yapıldığını göreceğiz. Özellikle akıllı telefonlarda ciddi indirimler yapılması söz konusu olacak.

Bir diğer artı ise servis konusunda. Etkinlik dolayısıyla servis hizmetlerindeki işçilik ücretleri %50 oranında düşürülecek. İşçilik hizmetleri için sunulan bu ayrıcalık ise 16 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Dünya genelinde kutlanacak olan festival kapsamında daha fazla sürpriz de yapılabilir. Bunun için bekleyip göreceğiz. Yeni sürprizlerde biz de paylaşımlar yaparak bilgi vereceğiz. Takipte kalmanızı öneririm.