Xiaomi Mi Box S Yeni Modeliyle Kameralara Yakalandı

Yeni Xiaomi Mi Box S kutusu için görseller ortaya çıktı. Yeni bir televizyon ürünü geliyor. Bu ürünün özellikleri neler olacak?

Xiaomi Mi Box S

Xiaomi, son dönemde odağını akıllı telefonlara verdi. Mi 11 serisinin devam modelleri geliyordu ve bunun normal olduğunu düşündük. Sadece Mi 11 serisinin devam telefonları değil, bu telefonların yanında Mi Mix Fold gibi ürünler de geldi. İlklerin akıllı telefonlarını da sunan marka, şimdi ise biraz daha farklı bir alanda ürün sunmaya hazırlanıyor. Bu sefer yeni Xiaomi Mi Box serisi gelecek.

Aslında bu TV ürünü için markanın uzun süre beklediğini söylemek gerekiyor. TV ürünleri alanında en son Mi TV Stick modelini gördük. Ondan beridir yeni bir ürün görmemiştik. Şimdi ise yeni TV ürünü için sızıntılar gelmiş durumda.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Yeni Logosuna Ne Kadar Ödedi?

Yeni Xiaomi Mi Box S için Neler Biliyoruz?

Modelin FCC onayı aldığı gözüküyor. FCC onayı almış olması, söz konusu cihazın seri numarasının da ortaya çıkmasını sağladı. Buna göre yeni kutu MDZ-22-AG model numarasına sahip olacak. Yeni model numarası, mevcut modelin numarasına çok benziyor. Bu da demek oluyor ki hemen hemen benzer bir seri gelecek.

Zaten yayınlanan görseller de bunu işaret etmekte. Yayınlanan görsellerde de aynı tasarımın kullanılacağı gözükmekte. Hatta serinin içerisinde Amlogic S905-H işlemcisinin olacağı da yine gelen bilgiler arasında. Bu da hemen hemen aynı cihazla karşılaşacağımızın kanıtı.

En büyük fark ise Xiaomi Mi Box S ile beraber gelecek olan kumanda kısmında olacak gibi duruyor. Seriye yeni bir kumanda eklenecek ve muhtemelen bu kumandaların da yeni komut özellikleri olacak.

Kullanımı nasıl değişecek ya da tam olarak nasıl bir fark sunacak gibi sorular konusunda da soru işaretleri olan cihazın, ne zaman tanıtılacağı konusu da netlik kazanmış değil. Bunun için de bilgileri bekliyor olacağız.