Xiaomi Mi 11 Ultra Gece Çekim Örnekleri Yayınlandı

Xiaomi Mi 11 Ultra gece çekimi örnekleri paylaşıldı. Xiaomi Mi 11 Ultra nasıl bir kamera performansı gösteriyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra, kamera konusunda çok iddialı bir akıllı telefon. Hatta şu an genel değerlendirmeler içerisinde telefonun birinci sırada yer aldığını da biliyoruz. DxOMark listesinin zirvesine oturan modelin, nasıl bir kamera yeteneği olduğu konusunda da yavaş yavaş paylaşımlar yapılmaya başlandı.

En son telefonun gece çekimlerini gösteren bazı görseller paylaşıldı. Night Owl algoritmasının, gece çekimlerinde ne kadar başarılı bir performans ortaya koyduğunu gösteren görseller bir hayli iddialı.

Bu görsellerle beraber görmüş olduk ki sadece kağıt üzerinde değil de genel deneyimde de kameralar oldukça iddialı.

Bunu da Okuyun: Yeni Telefon Redmi 20X Modeli Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 Ultra Nasıl Bir Gece Çekim Deneyimi Sunuyor?

Telefonda yer alan ana sensörden söz ederek başlayalım. Modelde 50 MP değerinde Samsung GN2 sensörü bulunuyor ve bu ana kamera olarak karşımıza çıkıyor. Bu OIS destekli bir kamera ve f/1.95 diyafram açıklık değeri bulunuyor. Kamera lazer sensörüne de sahip ve bu sayede gece çekimlerinde de mükemmel netlik sunuyor.

Sadece donanımsal olarak değil, yazılımsal olarak da yeni akıllı telefonların desteklendiğini görüyoruz. Öyle ki Xiaomi Mi 11 Ultra akıllı telefonunda yer alan Night Owl algoritması, bildiğiniz Google GCam algoritmasına rakip olarak gösterilen bir algoritma.

Oldukça başarılı bulunan bu sürüm, renkleri düzenleyip netleştirmek bir yana, fotoğraflardaki titreme sorununu da ortadan kaldırıyor.

Zaten Mi 11 Ultra ile çekilen gece görsellerine baktığınız zaman da ne kadar başarılı performans sunulduğunu görmüş oluyorsunuz. Görselleri yazımızın içerisine de ekleyeceğiz.

Fakat şu uyarıyı da yapalım ki eklenen görseller sıkıştırılmış olan görseller. Orijinal resimlerin kalitesi çok daha yüksek. Burada sadece ışığın ne kadar iyi yakalandığını görmenizi istiyoruz. Değerlendirme yapıldığı zaman onu da göz önünde bulundurmanızı istiyorum.