Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra Stokları Şimdiden Tükendi

Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra satışlarıyla ilgili ilk veriler geldi. Telefonun satış gelirlerinde durumlar neler?

Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra akıllı telefon modelleri tanıtılalı daha bir hafta bile olmadı. İki akıllı telefon da çok yakın zamanda ortaya çıktı ve özellikleri de bir hayli ses getirdi. Özellikle Ultra modelinde yer alan özellikler çok konuşuldu.

Kamera kısmında yeni bir sınıf oluşturan akıllı telefon modelinin, Pro ile beraber satışa sunulduğu da açıklanmıştı. İlk etapta tabii ki yine ülkesinde satışları yapılan telefonlar için beklenen haber de geldi. İlk satış rakamları açıklandı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Pad 5 için MIUI PC Özel Sürümü Geliyor

Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra Rekor Kırarak Başladı

Firmanın açıklamasına göre sadece birkaç gün içerisinde telefonların stokları tükendi. O kadar çok satış elde edildi. Hatta bu satışlardan ne kadar gelir elde edildiği konusunda da bilgi paylaşıldı.

Buna göre söz konusu akıllı telefonlar için 1.200 milyon Yuan gelir elde edilmiş oldu. İlk etapta 1.200 milyon Yuan gelir elde edilmesi yine rekor bir değer.

Euro açısından bakacak olursak bu değerle beraber markanın 155 milyon Euro gelir elde ettiğini görüyoruz. Şimdilik ilk stoklar için alınan kazançlar bunlar.

Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra stokları yakın zamanda da yenilenecektir. Yenileme yapıldığında yine satışların çok hızlı bir şekilde devam etmesi bekleniyor. Burada ek olarak dikkat edilmesi gereken bir kısım da var. Belki Ultra modeli için değil ama Pro modeli için küresel satışların da yapılmasını beklemek gerekiyor.

Küresel satışlardan sonra gelirlerin rekor bir şekilde artması söz konusu olabilir. İlk etaptan anladığımız akıllı telefonların tasarımları ve teknik özellikleri bir hayli sevildi. En azından markanın kendi ülkesi olan Çin için bunun geçerli olduğunu söyleyebiliriz.