Redmi Oyuncu Telefonu için Fiyat ve Özellikler Gözüktü

Redmi oyuncu telefonu için yeni bilgiler geldi. Telefonun fiyat bilgileri de ortaya çıktı.

Redmi oyuncu telefonu

Redmi oyuncu telefonu, birkaç haftadır gündemimizde. Markanın seri değişikliği yapacağı ve Black Shark yerine Redmi modelini getireceği düşünülüyor. Bir oyun telefonunun geleceği resmi olarak biliniyor. Fakat telefonun ne gibi özellikleri olacağı konusunda çok fazla detay yok. En azından şimdiye kadar yoktu desek yeridir.

Çünkü yeni akıllı telefonların özellikleri olduğu söylenen bazı özellikler sızdırıldı. Bu sızdırılan özellikler, beklediğimizden daha iyi bir telefonun geleceğini gösteriyor.

Bunu da Okuyun: POCO, MIUI için Kendi İndirme Sayfasını Sunuyor

Redmi Oyuncu Telefonu Neler Sunacak?

Telefon için paylaşılan bilgilere baktığımda bir Snapdragon beklentisi kalmıyor. Genel görüş zaten bu modelde MediaTek kullanılacağı yönünde olmuştu. Şimdi de gelen detaylar bunu doğrular nitelikte olan detaylar.

Detaylara göre akıllı telefonda MediaTek Dimensity 1200 işlemcisi olacak. Kötü değil ama Snapdragon 888 olsa daha çok memnun ederdi diyebiliriz.

İşlemciyi sürekli performansta tutmak adına özel bir soğutma sistemi de gelecek. Ek olarak akıllı telefonun RAM konusunda da 12 GB seviyelerine kadar çıkacağı söylenmekte. Bu da işlemcinin iyi destekleneceğini gösteriyor.

Telefonun ekranı kısmında ise Samsung E4 serisi AMOLED ekran kullanılmaya devam edecek. 144 Hz yenileme hızının olacağı ekran, dokunma hızı konusunda ise çok çok daha iyi değerler sunacak. Bunları bekleyip görmek lazım.

Belli olan son detayımız ise bu modelin içerisinde yer alması beklenen batarya. Pil konusunda akıllı telefon 5000 mAh değerinde bir pil kullanacak. 67 Watt hızlı şarjlı olacak olan pil, dakikalar içerisinde şarj olabilecek.

Redmi oyuncu telefonu için başka bir teknik detay yok. Zaten daha ne olsun diyeceğim. Bunun ışığında belli olması gereken sadece kameralar ve tasarım kaldı.

Hala tasarımı bilemiyoruz. Fiyat için sızdırılan bilgi ise telefonun 306 dolar satış fiyatı ile geleceği. Nisan sonunda tanıtılacak telefon için bakalım daha hangi detaylar ortaya çıkacak.