Redmi Oyun Telefonu için Tarih Belli Oldu

Redmi oyun telefonu için beklenen tanıtım tarihi ortaya çıktı. Telefon ne zaman gelecek?

Redmi oyun telefonu

Redmi oyun telefonu iddiaları ilk olarak, Mi 11 Ultra tanıtımı sırasında gündeme geldi. Tanıtım sırasında Black Shark serisinden ayrı olarak bir akıllı telefonun gelebileceği söylenmişti.

Bu telefonun da Redmi adıyla anılması gündeme gelmiş ve Redmi için yeni bir serinin sunulacağı söylenmişti. Yeni bir akıllı telefon serisi için beklentilerimiz artmışken, telefon resmiyet kazandı. Bir yandan telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda bilgiler verildi. Bir yandan da yeni bir afiş görseli paylaşıldı.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 ile Bildirim Görünümlerinde Önemli Değişiklik

Redmi Oyun Telefonu Ne Zaman Tanıtılacak?

Son bilgilere göre yeni akıllı telefonun tanıtılması için ay sonu beklenecek. Nisan sonunda bir oyuncu telefonu sunulmuş olacak. Paylaşılan afiş görseli ise telefonun tasarımı hakkında en ufak bir bilgi vermiyor. Ne telefonun tasarım detayı ne de bir görseli paylaşılmış durumda.

Bunun yerine sadece Redmi logosunun daha alacalı bulacalı bir halinin paylaşıldığını görmekteyiz. Telefonun oyun telefonu olacağı da buradan net bir şekilde anlaşılıyor. Yeni modelin tasarımsal olarak nasıl bir yapıda olacağını bilmediğimiz gibi teknik özellikleri konusunda da çok fazla bilgimiz yok.

Bu konuda bilinen iki şey var. Birincisi telefonun işlemcisinin MediTek Dimensity 1200 işlemcisi olacağı. İkinci kısımda ise telefonun gelişmiş bir soğutma sistemine sahip olacağı biliniyor.

İşlemcinin sürekli yüksek performansla çalışması için ideal olacak olan yeni soğutma sistemi doğrudan performansı arttıracaktır. Redmi oyun telefonu hakkında daha fazla bir bilgimiz ise bulunmuyor.

Bilgileri bir toplayacak olursak, Black Shark modellerine göre daha farklı yapıda, daha güçlü ve daha iyi bir soğutma sistemi olan yeni bir Redmi telefon geliyor.

Oyun odaklı akıllı telefonun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği de netleşmedi. Ay sonu bu konuda bilgi verilecektir.