Redmi Note 8 için MIUI 12.5 Müjdesi Geldi

Redmi Note 8 için MIUI 12.5 güncellemesi yolda. Güncelleme için testlerin başladığı duyuruldu.

Redmi Note 8 MIUI 12.5

MIUI 12.5 konuşmaya ve yeni sürüm hakkında haberleri paylaşmaya devam ediyoruz. Güncelleme beklenen bir güncelleme olunca haberleri de önemli oluyor. Bu sefer vereceğimiz haber ise biraz daha önemli. Çünkü bu kez çok kullanılan bir telefon için güncelleme döneminin başladığı ortaya çıktı. Son bilgilere göre Redmi Note 8 modelleri için güncellemenin kararlı sürüm testleri başladı.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Pro Modeli için Özellikler Ortaya Çıktı

MIUI 12.5 Güncellemesi Redmi Note 8 Yolunda

Alınan karar sonrasında popüler akıllı telefon modeli Redmi Note 8 için güncellemenin kararlı sürümünün testlerinin başladığı açıklandı. Bu demek oluyor ki kararlı sürümü Note 8 ve Note 8T modelleri de alacak.

Üstelik güncellemenin global olarak denendiği de belirtildi. Bu da demek oluyor ki güncelleme tüm kullanıcılar için gelecek. Şu an Note 8 Pro akıllı telefonları için zaten Çin genelinde güncelleme dağıtımının başladığını biliyoruz.

Fakat bu Çin sürümü olduğu için global sürümü çok bağlamıyor desek yeridir. Globalde yapılan testler ise direkt olarak Note 8 ve Note 8T modellerinde yapılıyor. Bu tüm serinin güncelleme alacağını net olarak gösteriyor.

Global sürüm güncellemesi son kullanıcılara ne zaman verilecek bu konuda ise bir bilgi bulunmamakta. Testlerin olumlu olarak gitmesi durumunda, kısa süre içerisinde tüm seri global olarak güncelleme alacaktır.

Global sürüm güncellemesinde de her ne kadar testler Pro modelinden başlamamış olsa da güncellemeyi ilk alacak akıllı telefonlar Note 8 Pro modelleri olacak.

Bu seri güncelleme aldıktan sonra çok kısa bir süre içerisinde diğer modellerin de güncelleme alması söz konusu olabilir. Tüm sürecin önümüzdeki ay içerisinde tamamlanması beklenmekte. Bu ayın sonunda da amiral gemisi modeller güncelleme almaya başlayacak.

Amiral gemisi modellerinden sonra Note modellerine geçiş olacaktır. Bu da dediğimiz gibi önümüzdeki ayı bulmuş olacak.