Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festivali Sürümü Duyuruldu

Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festivali özel sürümü duyuruldu. Mi fanlar için özel hazırlanan bu sürümde nasıl farklılıklar var?

Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festivali

Yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulan Redmi Note 10 Pro akıllı telefon modeli için özel seriler geliştirilmeye devam ediyor. Yeni akıllı telefon için gelen son özel versiyon ise Mi Fan Festivali 2021 için sunulan özel versiyon oldu. Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festivali özel sürümü olarak duyurulan yeni akıllı telefonların, nasıl özellikleri olduğu konusunda da bilgiler paylaşıldı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix Fold Stokları Daha Şimdiden Tükendi

Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festivali Özel Sürümü Neler Getiriyor?

Yeni özel sürümün rengi Bronz Gradyan olarak belirlenmiş durumda. Telefonun arka kısmında ise Mi Fan Festivali 2021’i göstermesi adına özel bir logoya da yer verilmiş durumda.

Serigrafi baskılı özel logo, bu telefonun sınırlı sayıda üretilmiş olan özel versiyon olduğunu gösteriyor. Telefonda teknik özellikler yönünden başka herhangi bir değişiklik olmadığını da belirtmek gerekiyor.

Telefonun 8 GB RAM kullanan ve 128 GB depolama alanı olan versiyonunda bu özel sürüm sunulacak. Ek bir donanımsal ya da yazılımsal özelleştirme olduğunu göremeyeceğiz.

Fakat Note 10 Pro Mi Fan Festivali özel sürümünün kutusu biraz değişecek. Bir kere kutuda Mi Fan özel tasarımı kullanılacak. İç kısımda da Mi Fan motifleriyle süslenmiş olan özel bir kartpostal göreceğiz.

Yine özel hazırlanmış olan turuncu bir kutu da bunlara eşlik edecek. Tüm bu özelliklerle beraber yeni serinin fiyatı ise 320 Euro olarak belirlenmiş. Özel versiyon fiyatı olarak açıklanan bu fiyat, sınırlı üretim için geçerli.

Özel versiyonun ülkemize gelip gelmeyeceği ise net değil. Sınırlı bir üretim olduğundan gelse bile çok sayıda gelmeyecektir. Zaten Xiaomi fanlarından başka bu özel versiyonları tercih edecek olanlar da yok.