Redmi K40 Game Enhanced Edition Tanıtım Tarihi Açıklandı

Redmi K40 Game Enhanced Edition modeli için beklenen tanıtım tasrihi açıklandı ve telefonun ilk görüntüsü de ortaya çıktı.

Redmi K40 Game Enhanced Edition

Oyun telefonu olarak sunulacak olan Redmi K40 Game Enhanced Edition modeline ilişkin sır perdeleri aralanmaya devam ediyor. Dün bazı özelliklerin ortaya çıktığı konusunda bilgi paylaşımında bulunmuştuk. Hem bazı özellikler yayınlanmış hem de telefonla çekilmiş olan ilk görüntüler paylaşılmıştı.

Bunun hemen arkasından söz konusu model için bir video yayınlandı. Sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan videoda, telefonun kamera yapısı ortaya çıktı. Kamera tasarımının standart akıllı telefonlara göre çok daha farklı olacağını göreceğimiz model, özel bir tuş sistemiyle de beraber gelecek.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix Fold için Dikkat Çeken Satış Rakamları Açıklandı 

Redmi K40 Game Enhanced Edition 27 Nisan’da Tanıtılacak

Yeni akıllı telefon için tanıtım tarihi çok yakın. 27 Nisan tarihinde tanıtımın geleceği söyleniyor. Daha doğrusu marka tarafından da bu açıklanmış durumda.

Sosyal medyada paylaşılan videoda ise söz konusu akıllı telefon modeli için bir tuş sistemi karşımıza çıkıyor. Tuşu açtığınız zaman muhtemelen telefon oyun moduna geçiş yapıyor. Tuşu açtığınız zaman kameraların etrafında da bir LED ışık yandığını anlıyoruz.

Arka kısımdaki bu yapı ile yeni modelin detayları öne çıkacak orası kesin. Gri ve siyah renklerinin de ağırlıkta olacağını anladığımız Redmi K40 Game Enhanced Edition serisinin içerisinde yer alan işlemci ise MediaTek Dimensity 1200 olacak. Yeni işlemci 3 Ghz hıza çıkacak.

Ekran boyutu ise 6.67 inç. Bu ekran boyutuna karşın AMOLED ekran olacak ve 144 Hz yenileme hızı da yer alacak.

Redmi Game Enhanced Edition  akıllı telefon modeli için fiyat bilgisi ve merak edilen tüm bilgilerin açıklandığı tanıtım ise 27 Nisan’da olacak. Nisan sonunda telefon geldiği zaman detaylı olarak inceleme yapacağız. Şimdilik vereceğimiz bilgiler bunlar.