Redmi Gaming Telefon ile Çekilmiş Görsel Paylaşıldı

Redmi Gaming modelinin kamera performansını gösteren bir görsel daha yayınlandı. Telefonda nasıl bir kamera kullanılacak?

Redmi Gaming

Redmi’nin yeni bir oyuncu telefonu sunacağı konusunda bilgileri yakın zamanda almıştık. Paylaşılan bilgilerde yeni akıllı telefonların teknik özellikleri konusunda detaylara da yer verilmişti. Nasıl bir akıllı telefon beklendiği ve telefonların sistem artılarının neler olacağı bir yana, tam bir oyuncu telefonu geleceği de sızdırıldı. Redmi Gaming modeli olarak geçecek olan akıllı telefon için tüm bunların ardından bir de resmi paylaşım geldi.

Fakat bu kez telefonun sistem özellikleri ya da oyun yönünün ne kadar başarılı olduğu konusunda bir bilgi verilmedi. Bu sefer söz konusu akıllı telefon modelinde kullanılacak olan kamera sistemine ilişkin detaylar geldi.

Bunu da Okuyun: Redmi Oyuncu Telefonu için Fiyat ve Özellikler Gözüktü

Redmi Gaming ile Çekilmiş Fotoğraf Yayınlandı

Yeni akıllı telefonda kamera yönü, bu zamana kadar üzerinde durulan bir konu olmamıştı. Nasıl bir kamera geleceği konusunda net bilgiler paylaşılmadığı gibi kamera örnekleri de yoktu.

İşte bu kez kamera performansı konusunda bilgi veren bir paylaşım geldi. Yöneticilerden biri olan Lu Weibing Weibo hesabından bir paylaşım yaptı ve yeni telefonla çekilmiş markanın merkezinin fotoğrafı yayınlandı.

Fotoğrafa bakıldığı zaman gerçekten dikkat çekici bir kalitenin ortaya konulacağını görüyoruz. Başta yeni logonun ne kadar net olarak alındığı gözüküyor. Muhtemelen Redmi Gaming modeli sadece sistem özellikleri açısından iyi bir telefon olmayacak. Oyuncu telefonu olmasına karşın kamera konusunda da iyi bir akıllı telefon olacak.

Fotoğrafın paylaşılmasının hemen ardından söz konusu akıllı telefon modelinde yer alacak olan sensörler için de paylaşım yapıldı.

Buna göre yeni akıllı telefonlarda 64 MP Sony IMX868 sensör olacak. Amiral gemisi akıllı telefonlarda da kullanılan 64 MP değerinde kameranın ne kadar yetenekli olduğu zaten bilinmekte. Telefonun diğer kameralarının özellikleri neler olacak bunu da şu an için bilemiyoruz.