POCO X3 Pro ve Mi 11 Yakında Türkiye’de Olabilir

POCO X3 Pro ve Mi 11 ikilisi yakın zamanda ülkemizde de boy gösterebilir. Bunun için yeni ipuçları ortaya çıktı.

POCO X3 Pro ve Mi 11

POCO X3 Pro ve Mi 11 akıllı telefon modelleri 2021 yılında en çok konuşulan akıllı telefon modelleri arasında yer alıyor. Söz konusu akıllı telefonlar güç ve tasarım açısından başarılı modeller. Bunları zaten biliyoruz.

Söz konusu akıllı telefonların özellikleri ve fiyatları bir yana telefonlar için bizi ilgilendiren kısım, ne zaman ülkemizde satışa çıkacakları. İşte bu konuda da önemli bir bilgi ortaya çıkmış durumda. Her iki akıllı telefon için de önemli bilgiler var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Logosu Neydi Ne Oldu?

POCO X3 Pro ve Mi 11 Ne Zaman Türkiye’de Olur?

İki telefonun da ülkemizde satılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle Mi 11 için satışın kesin olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz.

İki modelin de yakın zamanda ülkemize gelebileceğinin işareti ise yeni bir ipucu oldu. MIUI Global ROM topluluğunun Türkçe sayfasında iki telefonda yer aldı.

Burada telefonların nasıl oluyor da Türkiye’ye geleceği çıkarılıyor diyebilirsiniz. Bunu şöyle örneklendirebiliriz ki burada yer alan telefonlar kısa süre sonra ülkemizde de satışa çıkıyor.

Yakın zamanda yaşadığımız bir örnek durum var. Yakın zamanda aynı sayfa üzerinden Redmi Note 10 modelleri de gözükmüştü. Türkiye sayfasında yeni telefonlar gözüktükten sonra, bu modellerin de satışa çıktığı açıklanmış ve Türkiye lansmanları yapılmıştı. Şimdi bir kez daha aynı olayın yaşandığını gördük.

Geçmişte de diğer modeller için benzer örnekler yaşanmıştı. Bu da POCO X3 Pro ve Mi 11 akıllı telefonlarının yakında ülkemizde satışa çıkabileceğinin önemli bir işaretini oluşturuyor. Telefonların kesin çıkış tarihi için bilgi yok.

Ayrıca aşağı yukarı ülkemiz satış fiyatları tahmin ediliyor ama satış fiyatları açısından da kesin bilgiler paylaşılmış değil.