POCO M3 Pro Modeli için Özellikler Ortaya Çıktı

POCO M3 Pro akıllı telefon modeli için yeni bilgiler gözüktü. POCO M3 Pro iddialı bir akıllı telefon olarak gelebilir.

POCO M3 Pro

İddialı akıllı telefon serileri sunmaya bir hayli alışmış olan POCO, bir iddialı akıllı telefon daha hazırlığında. F3 modelleri kadar iddialı bir akıllı telefon olmasa da bu sefer de POCO M3 Pro modelini konuşmaya başlayacağız.

Özellikleri açısından nasıl bir akıllı telefon göreceğimiz konusunda da ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Buna göre orta iyi sınıf bir model yolda geliyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Bir Kez Daha Ses Kontrol Menüsünü Değiştiriyor

POCO M3 Pro Özellikleri Neler Olacak?

Yeni akıllı telefon M2103K19PG seri numarasıyla kayıt edilmiş olarak gözüküyor. Global bir akıllı telefon olarak geçen modelde, MediaTek Dimensity 700 işlemcisi yer alacak.

Bu işlemcinin yanında 6 GB seviyesinde RAM sunulması ve ekranın da 6.5 inçlik bir ekran olması beklentisi var. 90 Hz yenileme hızında gelecek olan ekranın OLED ya da LCD olup olmayacağı kısmında bir bilgi yok.

Redmi Note 10 5G akıllı telefonlarıyla hemen hemen aynı sistemi barındıracak olan modelin, 5000 mAh değerinde de bir bataryası olacağını ekleyelim.

5G destekli bir akıllı telefon olmasının yanında global pazarda da satışa çıkacak olan bir akıllı telefon olarak gösterilmesi, POCO M3 Pro modeline olan beklentiyi de ilgiyi de şimdiden arttırdı.

Öyle ki bu telefonun rakiplerinden ve Redmi Note modellerinden de daha ucuz olacağı iddia ediliyor. Hala net olmamakla beraber yaz aylarına kadar da yeni Pro serisinin tanıtılması bekleniyor.

Kamera özellikleri, depolama seçenekleri, ekranın LCD olup olmadığı gibi bilgileri de yakında öğreneceğiz gibi duruyor.

Ayrıca şimdiden de söyleyelim ki söz konusu akıllı telefon modeli Türkiye’ye de gelecek akıllı telefonlar arasında gösterilmekte. POCO zaten ülkemizde giderek yayılmaya başlamış olan bir marka.