MIUI Galeri Uygulaması Yeni Özelliklerle Güncellendi

MIUI Galeri uygulaması için yeni özellikler geldi. Birçok kategoride gelen yenilikler neler?

MIUI Galeri

MIUI 12.5 güncellemelerini yayınlamaya hazırlanan Xiaomi, bugün önemli bir adım daha attı ve resmi galeri uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. MIUI Galeri uygulaması için yayınlanan güncellemeyle beraber uygulama önemli yenilikler kazandı. Özellikle işleyiş konusunda gelecek olan yenilikler dikkat çekecek gibi duruyor. İddialı özelleştirmelerden söz ediyoruz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Fan Festivali 2021 Başlıyor! Neler Sunulacak?

MIUI Galeri için Gelecek Yenilikler Neler?

Yenilikleri ayrı ayrı birkaç farklı madde de ele alacağız. Çünkü belli cihazlar için gelen özellikler var, tüm cihazları kapsayan özellikler var. Güncelleme sonrasında galeri sürümünün nasıl değiştiğini belirterek başlayalım. Güncelleme sonrasında sürüm V2.2.19 olarak değişti. Gelen yenilikler;

Tarih Gösterimi: Güncelleme sonrasında artık kaydırdıkça tarih gösterme dönemi başlıyor. Fotoğraflar arasında arama yaparken kaydırdıkça tarihlere göre sıralamalar bulacaksınız ve aradığınız fotoğrafı bulmanız kolaylaşacak.

Fotoğrafların Görüntülemesi Seçimi: İkinci yenilik artık hangi fotoğrafları görmek istiyorsanız buna göre bir gruplama yapabiliyorsunuz. “Fotoğraflar” bölümünde tüm fotoğraflar bir arada mı görünecek yoksa sadece mobil cihazınızın kamerasıyla çekilmiş fotoğraflar mı gözükecek bunu seçebileceksiniz. Böyle özelleştirmeler olacak ki bu da zaten yine MIUI Galeri kullanımını kolaylaştıracak.

Yeni Filtreler: Artık galeri kısmında daha fazla filtre bulacaksınız. Bu sürümle beraber çok daha eğlenceli yeni filtreler geliyor.

Sihirli Kırpma Özelliği: Sadece Xiaomi Mi MIX 2S, Mi MIX 3, Mi 8, Mi 9, Mi 9 Pro, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 10S, K20 Pro, Redmi K20 Pro Premium Edition ve Redmi K30 Pro ile uyumlu bu özellik, arka planların değişmesini sağlayacak. Şimdilik bu telefonlar için destek verilmiş ama desteğin genişletileceği kesin. Sihirli kırpma özelliği ile fotoğrafların arka planlarına farklı manzaralar ekleyerek değiştirmek mümkün olacak.

Mi 11 ve Mi 10S Uyumu: İki model için de telefon çerçeveleri desteği eklendi. Böylece aldığınız ekran görüntülerine bu telefonların çerçevelerini ekleyebileceksiniz.

MIUI Galeri güncellemesi şu an için yayında ama her kullanıcıya ulaşmadı. Her zaman dediğimiz gibi önce Çin sonra global dağıtımı yapılacaktır. Bence bu yenilikler için MIUI 12.5 güncellemelerinin yayınlanmasını bekleyeceğiz.