MIUI 12.5 Seçilmiş Olan Eski Cihazlara da Geliyor

MIUI 12.5 sürpriz bir şekilde 4 akıllı telefon için daha geliyor. Güncelleme alması beklenmeyen modeller için sürpriz yapıldı.

MIUI 12.5

MIUI 12.5 güncellemesi için son kararlı beta sürümünün dağıtımı başladı. Final sürümünün dağıtımı da ay sonuna kadar başlayacak. İlk olarak bu sürümün Mi 11 ve Mi 10 ailesine geleceğini biliyoruz. 30 Nisan’da bu telefonlara güncelleme verileceği söylenirken, bir de güzel haber geldi.

Yapılan açıklama ile beraber Xiaomi güncelleme alması beklenmeyen bazı eski cihazlar için de 12.5 sürüm müjdesini verdi. Resmi açıklamaya göre güncelleme alacak olan eski cihazlar, en popüler cihazlar olarak gözüküyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Elektrikli Otomobili için Yeni Fiyat Açıklamaları Geldi

MIUI 12.5 Güncellemesi Hangi Eski Cihazlara Gelecek?

Güncelleme için 4 yeni cihaz açıklandı. Bunlar en çok kullanılan seriler arasından seçilmiş olan cihazlar. Birinci sırada bir dönemin ünlü amiral gemisi serisi olan Xiaomi Mi 8 akıllı telefonu yer alıyor. Güncelleme alacak olan modelin MIUI 13 durumu net değil.
Muhtemelen 13 serisini almaz ama şu an en güncel versiyona yükseltme yapılabilecek. İkinci olarak ise Xiaomi Mi 8 Mi Explorer sürümü için güncelleme geleceği duyuruldu. Bu da özel sürüm olarak gösterilebilir.

Yine Mi 8 ailesine dahil olan bir akıllı telefon. Bu akıllı telefonlar için yeni güncellemenin sunulma kararı çok sürpriz değil. Asıl sürpriz olan diğer iki model.

Bu modellerin içerisinde de Xiaomi Mi MIX 2S var. Güncelleme almasını beklemediğimiz seri için çok iyi haber. Yine güncelleme almasını beklemediğimiz bir başka model de güncelleme alacak. Bu seri de Mi Mıx 3 olacak.

Seçilen 4 akıllı telefon için MIUI 12.5 geleceği resmi olarak açıklandı. Şimdilik açıklamada yer alan bilgilere göre Çin’de dağıtım yapılacak. Çin sürüm dışında Global sürümün gelip gelmeyeceği net değil. Fakat global sürüme geleceği de düşünülüyor.