MIUI 12.5 Kararlı Sürümü için Tarih Verildi! Güncellemeler Geliyor

MIUI 12.5 kararlı sürüm güncellemesi için tarih verildi. Güncelleme ilk olarak hangi akıllı telefonlar için ne zaman yayınlanacak.

MIUI 12.5

Xiaomi, şu sıralar Mi Fan etkinliğini düzenliyor. 6 Nisan itibariyle başlayan Fan günleri kapsamında birçok üründe de indirim yapıldı. Ayrıca Mi 10T modellerini alacaklar için bir de bileklik hediyesi kampanyası başladı. Tüm bunlar bir yana marka MIUI 12.5 serisi için de beklenen açıklamaları yaptı. İlk güncellemelerin ne zaman yayınlanacağı açıklandı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festivali Sürümü Duyuruldu

MIUI 12.5 Güncellemesi Ay Sonu Geliyor

Markanın açıklamasına göre güncellemenin kararlı sürümü bu ay sonunda sunulacak. Tam olarak çıkış tarihi ise 30 Nisan olarak açıklandı. Güncellemenin yayınlanacağı ilk akıllı telefonlar da duyuruldu.

Buna göre güncellemeyi alacak olan ilk akıllı telefonlar Mi 11, Mi 10 Pro, Mi 10, Mi 9SE modelleri olacak. Bu modeller için beklenen açıklama yapılmış oldu ama zaten bu güncellemeler geçtiğimiz günlerde de duyurulmuştu.

Daha doğrusu söz konusu modeller için son beta sürümü yayınlanmıştı. MIUI 12.5 kararlı beta sürümü olarak gösterilen bu sürüm, final serisinden hemen önce gelen de son sürüm olmuştu.

Güncellemenin son kararlı betasında herhangi bir sorun çıkmayınca artık herkese açık sürümü ay sonunda verelim düşüncesi oluştu diye düşünüyorum. Markanın güncellemeyi ilk olarak bu telefonlara vereceğini biliyoruz ama gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Çok kısa bir süre içerisinde MIUI 12.5 final sürümü diğer akıllı telefonlar için de yayınlanacaktır. Ardı ardına güncellemelerin gelmesini bekliyoruz.

Önce amiral gemisi modellerinde ve sonrasında da yavaş yavaş orta segment modellerde de yeni sürüm yayına açılmış olacak. Benim düşüncem Redmi Note 10 serisinin odağa alınacağı ve güncellemenin yakın zamanda bu modellere de sunulacağı. Gelişmeleri de aktarmaya devam edeceğiz. Özellikle diğer modellerin güncellemeleri için bekliyor olacağız.