MIUI 12.5 ile Uygulama Yükleme Ekranı Değişiyor

MIUI 12.5 uygulama yükleme ekranında tasarımsal değişiklikler karşımıza çıkıyor. Yeni sürümde işler nasıl değişecek?

MIUI 12.5

MIUI 12.5 güncellemesinin ne kadar detaylı bir güncelleme olmaya başladığını yaşayarak görüyoruz. Betalar geliyor ve betalar geldikçe yeni değişiklikler geliyor. Bildirim menüsünde yapılan değişikliği görmüş ve paylaşmıştık.

Hemen sonrasında ise ses menüsünde yapılan değişiklikleri ve sistem iyileştirmelerini gördük. Bunların ardından da uygulama yükleme ekranında değişiklikler yapıldığı ortaya çıktı. Uygulama yükleme ekranında yapılan değişiklikler bir tık daha dikkat çekici. Sadece görsel açıdan değil, aynı zamanda işlevsel açıdan da değişiklikler söz konusu.

Bunu da Okuyun: MIUI Yerine Mi TaleUI Arayüzü Geliyor

MIUI 12.5 Sonrası Uygulama Yükleme Ekranı Nasıl Değişecek?

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre uygulama ekranı görsel açıdan daha sade bir hale gelecek. Mavi bir yükleme komutu ve altında da çıkış butonu kullanılması yerine bu kez yan yana bir dizilim olacak.

Yan kısımda yeşil bir çıkış butonu ve biraz daha küçük bir yükleme butonunun sunulduğunu göreceğiz. İki butonun dışında güvenlik konusunda da bir değişiklik söz konusu olacak.

Artık uygulamalarda herhangi bir güvenlik sorunu varsa ve bu güvenlik sorununa karşı yine de uygulamayı yüklemek isterseniz, o zaman parmak izi ile onay istenecek. Bu da bir ek koruma önlemi olarak gösterilebilir.

MIUI 12.5 ile gelecek olan yeni uygulama yükleme ekranının bir diğer farkı ise sadece Çin sürümünde yer almayacak olması. Çin sürümü dışında global sürümde de hemen bu güncellemeyi göreceğiz.

MIUI 12.5 için başka ne gibi detaylar olacak ya da görüntü kısmında nasıl değişiklikler olacağını göreceğiz. Anladığımız şu ki daha çok görsel değişiklik göreceğiz.

Belki menülerde ya da arayüzlerde de bir sistem değişikliği durumu söz konusu olur. Bunlar için betaları takip etmeye devam edeceğiz. Her beta sürümünde yeni bir özellik gelecek diye bir durum yok ama bekleyeceğiz.