MIUI 12.5 Global Güncellemesini İlk Alacak Cihazlar Gözüktü

MIUI 12.5 Global sürüm için bazı güncelleme detayları ortaya çıktı. Ay sonunda

MIUI 12.5 Global 

MIUI 12.5 Global güncellemesi bu ayın sonunda dağıtılmaya başlıyor. Şu an için yeni sürümün bazı akıllı telefonlarda son testleri yapılıyor. Son kararlı beta sürümünde yapılan testlerin başarılı olması durumunda, daha doğrusu bir aksilik olmaması durumunda ay sonu final güncellemeleri gelmeye başlayacak.

Tabii ki önce amiral gemisi modelleri için güncelleme gelecek ama ortaya çıkan liste, hangi akıllı telefonların yeni güncellemeyi ilk alacağını gösteriyor. Bu modeller arasında yeni seriler de var eski seriler de var. Söz konusu akıllı telefonlar için güncellemelerin ay sonundan sonra kademeli olarak yayınlanması durumu var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Fan Özel Rozeti Piyasaya Sunuldu

MIUI 12.5 Global Alacak İlk Modeller

Listeye baktığımız zaman çok sayıda akıllı telefon olduğunu görüyoruz. Mi modelleri ve Mi modellerinin yanında da Redmi Note serilerinin de güncellemeler alması söz konusu olacak. Listede daha çok yeni telefonlar var ama Redmi Note 8 gibi modeller de yer alıyor. Bu modellerin tamamı şöyle;

Bu modeller için güncelleme ay sonuna doğru başlayacak ve Mayıs ayında da devam edecektir. Mayıs ayında tüm ilk seriler için güncelleme tamamlanmış olacak.