Mi 8 Pro için MIUI 12.5 Müjdesi Geldi!

MIUI 12.5 güncellemesi için Mi 8 Pro müjdesi de geldi. Telefon güncellemeyi ne zaman alacak belli mi?

Mi 8 Pro

MIUI 12.5 güncellemesi yapısı gereği eski cihazlara gelmeyecek deniyordu. Yeni güncellemenin özellikle amiral gemisi modellerine odaklanacağı ve bazı seriler için geri planda kalacağı söyleniyordu. Fakat bu beklentileri değiştirecek açıklamalar peşi sıra geldi.

Şöyle ki birkaç gün önce geliştirici ekibi tarafından bir açıklama yapıldı ve 3 cihaz için daha MIUI güncellemesinin geleceği söylendi. Bu modeller Mi 8, Mi 8 özel versiyonu, Mi Mix 2s ve Mi Mix 3 olarak duyurulmuştu.

Listede ise bazı modellerin olmaması çok şaşırtıcı bulunmuştu. Bu modellerin başında Mi 8 Pro akıllı telefonu yer alıyordu. Amiral gemisi temel modelde güncellemenin gelmesi ama Pro modelde güncellemenin gelmemesi çok anlamsız bulunuyordu. Zaten yeni bir açıklama geldi ve Pro modelinde güncelleme alacağı ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Seçilmiş Olan Eski Cihazlara da Geliyor

Mi 8 Pro Güncelleme Alacaklar Listesine Eklendi

Yine geliştiricilerden gelen bilgilerden sonra Pro modelinin de bu güncellemeyi alacağı kesinleşti. Snapdragon 845 işlemcisine sahip olan akıllı telefonlar da böylece güncelleme alacak şeklinde bir açıklama yapılmış oldu.

Pro modelinin güncellemeyi ne zaman alacağına ilişkin yeni bir açıklama ise yok. Zaten bu serilerin tamamı için güncelleme ne zaman gelecek belli değil.

Tüm bu modeller için güncelleme tarihinin ortak olmasını bekliyoruz. Snapdragon 845 kullanan aile için güncelleme aynı zamanda yayınlanacaktır. Mi Mix 2S modeli de buna dahil edilecektir.

Zaten tüm bu açıklamalar içerisinde en şaşırdığımız modelde Mi Mix 2S oldu. Güncellemelerinin durduğu düşünülen telefon için güzel bir sürpriz yapılmış oldu.

Daha eski akıllı telefonlar için kesinlikle güncelleme beklenmediğini de belirtelim. Olur da bir sürpriz olursa, zaten bu tam anlamıyla sürpriz olarak kabul edilmiş olur. 🙂