Black Shark 4 Pro En Güçlü Android Cihaz Oldu

Black Shark 4 Pro modelinin AnTuTu puanları belli oldu. Seri şu an için en performanslı akıllı telefon olmayı başarmış durumda.

Black Shark 4 Pro

Xiaomi’nin oyun telefonlarının üzerine ne kadar düştüğünü biliyoruz. Marka oyun telefonları konusunda çok iddialı adımlar atıyor. Black Shark 4 Pro bu alandaki son bomba olarak duyurulmuştu. Telefonun özellikleri açısından zaten amiral gemisi özelliklere yer verilmişti.

Ek olarak soğutma artısı ve bunu takip eden yüksek RAM oranı da telefonun performans değerlerinin iyiden iyiye artmasını sağladı. Yeni akıllı telefon için performansın ne kadar yüksek olduğu ise resmiyet kazandı. Öyle ki söz konusu akıllı telefon AnTuTu değerlendirme listesinde boy gösterdi ve başarılı sonuçlar alarak ilk sıraya yerleşti.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Pro ve Mi 11 Yakında Türkiye’de Olabilir

Black Shark 4 Pro AnTuTu Listesinin Zirvesinde

Yeni sayılacak akıllı telefon Mart Android listesinde zirve model olmayı başardı. AnTuTu V8 sürümü ile yapılan değerlendirme sonrasında yeni akıllı telefonun aldığı puan 765.579 puan oldu. Bu sayede Mart ayını lider kapatan markanın en yakın takipçisi ise geçen ayın en iyi akıllı telefon modeli oldu.

Bu modelde yine yakın zamanda listelerde liderlik kutlayan Oppo Find X3 Pro modeli oldu. Oppo modelinin listede aldığı puan ise 742.078 puan olarak açıklandı. Bu puan iki model arasında ciddi bir farkın ortaya çıktığını gösteriyor. Aslında iki akıllı telefonda da 12 GB RAM ve Snapdragon 888 işlemci yer alıyor.

Hatta iki akıllı telefon modelinde de 256 GB depolama alanı da karşımıza çıkıyor. Burada farkı oluşturan Black Shark 4 Pro akıllı telefonunun yazılımı ve yüksek soğutma performansı olabilir. Yüksek soğutma performansı sayesinde telefonun sürekli yük altında çalışmasına da izin veriliyor.

Böylece yeni model de başarısını kanıtlamış oldu. Mart ayı için geçerli olan bu listenin Nisan ayında nasıl değişeceğini göreceğiz. Öyle ki Nisan ayında AnTuTu V9 sürümünün de kullanıma alınması bekleniyor. İşler ve sıralamalar değişebilir.