Xiaomi, Yeni Mi Mix için Çalışmalara Başladı

Xiaomi Mi Mix modellerine ilişkin yine açıklamalar var. Devam edecek seri hakkında neler biliyoruz? Son gelişmeler.

MIUI

Farklı tasarımları ile sevilen ve Xiaomi’nin öne çıkmasını sağlayan Mi Mix modelleri, iyi satış rakamları yakalamasına rağmen çok üzerine düşülmedi. En son sunulan modelden sonra Xiaomi seriye yıllarca ara verdi. Şimdi ise seriye yeniden dönüş yapılacağı açıklandı. Xiaomi Mi Mix serisinin devam modelinin hazır olduğu söylendi.

Bunu da Okuyun: Katlanabilir Xiaomi Telefon Bir Sertifika Daha Aldı

Yeni Xiaomi Mi Mix Eski Başarıyı Yakalayabilir

İlk açıklama markanın CEO’su tarafından yapılmıştı. Bu ilk açıklama sonrasında bitti denen serinin devam edeceğini öğrenmiş olduk. Xiaomi Mi Mix devamı olacak olan modelin ise bu yıl içerisinde tanıtılabileceği konusunda bilgiler verilmişti.

Soru cevap şeklinde yapılan etkinlik sonrasında bilgiler veren marka yetkilileri, yeni akıllı telefonların bu yıl içerisinde geleceğinin de sözünü vermişti. Bu açıklamaların üzerinden çok geçmeden telefonların ne zaman geleceği konusunda da detaylar belli oldu.

Soru cevap etkinliğinin yaklaşık 1 ay sonrasında yeni Xiaomi Mi Mix modelinin ne zaman tanıtılacağı duyuruldu. Yapılan paylaşıma göre yeni akıllı telefon, ay sonunda tanıtılacak. Mart ayının sonunda düzenlenecek olan etkinlikle beraber sunulacak telefonun, katlanabilir akıllı telefon olması ihtimali de bulunuyor.

İddialara göre bu telefonda Galaxy Z Fold modellerinde kullanılan yapıya çok benzer bir yapı kullanılacak. Telefon katlanabilir olacak ve haliyle fiyatının da biraz daha yüksek olduğu anlaşılacak. Bunun yanında yeni akıllı telefonun amiral gemisi modeli olması da bekleniyor.

Amiral gemisi bir akıllı telefon demek, içerisinde son seri işlemciler ve yüksek RAM miktarının olması demek. Zaten beklenti de Snapdragon 888 işlemcisinin kullanılacağı ve 12 GB RAM miktarına da yer verileceği yönünde. Yine de her detay belli oldu demek doğru değil. En azından serinin kesin olarak geleceği açıklanmış oldu. Çok yakın bir zamanda yapılacak tanıtım, her şeyi öğrenmemizi sağlayacak. Ay sonundaki tanıtıma bakacağız.