Xiaomi Mi Pro Scooter 2 Bir Miktar Daha İndirim Aldı

Xiaomi Mi Pro Scooter 2 için bir indirim daha gözüktü. Çok yüksek bir aralıkta indirim yok ama değerlendirilebilir.

Xiaomi Mi Pro Scooter 2 3 e1616952055711

Yaz geliyor ve elektrikli scooter modelleri yeniden ilgi görmeye başlayacak. Tabii ki en çok tercih edilen modellerden biri olan Xiaomi Mi Pro Scooter 2 serisi de gündemde. Dikkat çeken teknolojileri ile kendisini gösteren Scooter, yaz başlamadan indirime de girdi. İndirim oranı öyle çok yüksek değil gibi gözüküyor ama aslında ilk duyurulan satış fiyatına göre ciddi oranda bir düşüş yaşandığını anlıyoruz.

Özellikle yaz gelmeden önce bu konuda adım atmak isteyenler için değerlendirilecek güzel bir kampanya diyebiliriz. Gelin fiyatta ki değişime bakalım ve ilk fiyat ile karşılaştıralım.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 6 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Xiaomi Mi Pro Scooter 2 Almak için Tam Zamanı

Scooterı tercih edecek olan kullanıcılar için iyi haber şu ki çıkış fiyatına göre büyük oranda fark var. Serinin çıkış fiyatı 6.499 TL olarak duyurulmuştu.

Bu başlangıç fiyatı olarak karşımıza çıkarılmıştı. Döviz kuru değişmesine karşın yine de fiyatlar da artış olmadı. Hatta serinin fiyatları yükselmediği gibi daha da düştü. 6 bin TL civarında olan satış fiyatlarının geçen sene 3.900 TL civarlarına kadar indiğini gördük.

Kısa süreli bir indirim olarak gösterilen bu indirim bitmeden bazı e-ticaret sitelerinde yeni kampanyalar da yapıldı. Yapılan kampanya kapsamında Xiaomi Mi Pro Scooter 2, eski fiyatına dönmediği gibi bir miktar daha indirim aldı. Scooter için güncel satış fiyatı 3.899 TL’ye kadar düştü. Düşüş güzel ve yükselme olmaması iyi.

Fakat şu var ki sınırlı sayıda scooter için sınırlı sürede geçerli olan bir indirim sunulmuş. Yani almak isteyenler biraz acele etmek zorunda kalacaklar. Eski fiyatın yakın zamanda geri dönmesi de mümkün olabilir. Bu değişimi zamanla takip edeceğiz.