Xiaomi Mi Band 6 Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Mi Band 6 tanıtıldı. Uygun fiyatlı yeni akıllı bileklik için hem fiyat konusunda hem de özellikler konusunda duyurulan her detay.

Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi Mi Band 6, Çinli markanın bugün düzenlediği tanıtımda dikkat çeken ürünler arasında yer aldı. Her ne kadar akıllı telefonlar daha çok öne çıkıyor olsa da yeni akıllı bileklik için de güzel detaylar olduğunu söylemek lazım.

Özellikler açısından bu modelde yine iddialı sayabileceğimiz ve rakipleri kıskandıracak bazı detaylarla geliyor. O yüzden sadece akıllı telefonları değil de akıllı bilekliklere de bakalım.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11i Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Mi Band 6 Özellikleri ve Fiyatı

Yeni akıllı bileklik tasarım açısından çok farklı bir akıllı bileklik olmamış. Yine Mi Band 5 serisine benzer bir tasarım kullanılmış. Bu yönüyle tasarımın çok sürpriz olmadığını ama revize de edilmiş olduğunu eklemiş olalım.

Ekran kısmına bakıldığı zaman, 1.56 inçlik bir ekran boyutu var. Yine renkli ekran ama bu kez AMOLED ekran daha net anlaşılır ve çok daha net görüntü kalitesi var. Piksel yoğunluk değeri 326 PPi olarak açıklanan Xiaomi Mi Band 6, 450 nit gibi iddialı bir parlaklık değeri de sunuyor.

Bu konuda da iddialı olan akıllı bileklik, bu sene yeni sensörlerle de beraber geliyor. Standart sensörlerin yanında bu kez Sp02 sensörü de bulunuyor. Bu da kandaki oksijen seviyesinin de doğru bir şekilde ölçüleceğini işaret ediyor.

Zaten artık akıllı bileklik birçok aktivite modunu destekliyor. 30 üzeri aktivite desteği var. Bunların içerisinde zumbadan tutun da basketbol bile var.

Uyku takibi, kadınlar için menstural döngü takibi gibi ek özellikleri de bulunan Xiaomi Mi Band 6, aynı zamanda NFC desteğini de getiriyor. İki ayrı versiyon içerisinde NFC desteği olan versiyonu ya da olmayan versiyonu seçemeyeceksiniz çünkü NFC sadece Çin için geçerli.

Pil kullanımı konusunda da 14 günlük bir süre vaat eden Mi Band 6, Avrupa fiyatı da 49.99 Euro olarak duyuruldu.