Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik için Görsel Sızdı

Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklik görseli paylaşıldı. Xiaomi Mi Band 6 tasarımı ve özellikleri açısından da ilk bilgileri aldık.

Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi Mi Band 6, Çinli akıllı telefon devinden gelecek olan son bombalardan biri olarak gelecek. Giyilebilir ürün kategorisinin en çok satan akıllı bilekliği olarak geçen serinin son üyesi, yine tanıdık tasarımla beraber geliyor.

Huami tarafından üretileceği söylenen yeni akıllı bilekliğin ilk fotoğrafları da ortaya çıkmış durumda. Zaten tasarım yapısını da bu görseller sayesinde anlayabildik.

Bunu da Okuyun: POCO F3 Tüm Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Band 6 Nasıl Bir Bileklik Olacak?

Yeni akıllı bilekliğin yine uzun ince bir ekranı olacak gibi duruyor. Yuvarlak ekrana geçilmeyeceğini ya da bilekliğin ekranının kısaltılmayacağını göreceğiz.

Bunun yerine neredeyse Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklikleri ile hemen hemen aynı olan düz bir kasa yapısı gelecek. Saatin arka kısmında ise geniş bir sensör yer alacak. Bu sensör alanının mevcut akıllı bileklik modelinden bir tık daha büyük olacağını anlıyoruz.

Yeni akıllı bileklik için öğrendiğimiz son detay ise şarj sistemi. Akıllı bilekliğin yanında ucu yuvarlak olan bir şarj kablosu da gözüküyor. Yine manyetik şarj sistemi olması muhtemel gibi duruyor.

Tabii ki tanıtım yapılmadan burası için de resmi bilgi vermemiz mümkün değil. Tasarım ve şarj sistemi açısından mevcut modellere çok benzeyecek olan akıllı bileklik, teknik özellikler konusunda ise biraz daha iyi bir model olacak.

Saatin 30 üzerinde spor moduna sahip olacağı söyleniyor ki bu kez spor takibinin tam anlamıyla yapılabileceği de işaret ediliyor. Bunun dışında kalp atış hızını gösterecek sensörler de yeni nesle geçecek. Kandaki oksijen seviyesini ölçme özelliği, anlık mesajlaşma uygulamaları için destek gibi artılar bulunacak.

Xiaomi Mi Band 6 söz konusu özelliklerle ne zaman tanıtılır net değiliz. Fakat görsel gelmiş olması, yakın zamanda bir tanıtım olacağının işareti.