Xiaomi Mi 11 Ultra Sertifikasını Aldı Geliyor!

Xiaomi Mi 11 Ultra akıllı telefonu sağlam bir sertifika daha aldı. Telefon artık çok daha yakın gibi gözüküyor. Peki neler öğrendik?

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra, Mi 11 serisi içerisinde yer alan tüm akıllı telefonlar içerisinde en uzun süre konuşacağımız akıllı telefon olma özelliğini taşıyacak. Niye biz bu akıllı telefonu daha uzun süre konuşacağız çünkü özellikleri çok iyi olacak. Temel modele göre çok daha farklı kameralar, bu kamera alanının yanında yer alacak ikin ekran gibi çok önemli detaylar sunulacak.

Sadece bu iki bilgi bile bizi telefonu daha fazla merak etmemiz için neden veriyor. Bu kadar merak ettiğimiz bir akıllı telefonla ilgili de yeni gelişmeler var.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 5G Duyuruldu – Çok Daha Ucuz

Xiaomi Mi 11 Ultra Sertifikasını Aldı

Ne zaman tanıtılacağını bilmediğimiz akıllı telefonu tekrar ön sayfaya almamızın nedeni, telefonun yeni bir sertifika onayı ve izni daha almış olması. Bu sefer Endonezya’da onay ve sertifika alan akıllı telefon M2102K1G seri numarasıyla onay almış olarak gözüküyor.

Bu seri numaraya sahip olan akıllı telefonda bulunacak kamera sistemi için de bazı bilgiler verilmiş. Diğer sızıntılarla örtüşen bilgilere göre Xiaomi Mi 11 Ultra akıllı telefonunda 120x yakınlaştırma özelliğine sahip olan telefoto lens yer alacak.

Bu telefoto lensi dışında da iki kamera daha yer alacak. Diğer iki kameranın da yine temel serisine göre daha iyi kameralar olacağı söyleniyor. Ana modellerde çok sık gördüğümüz 108 MP değerinde ana kamera bu model için geçerli olacak mı onu bilemiyoruz.

50 MP, 64 MP gibi farklı lenslere de yer verilebilir. O kısım tam anlamıyla sürpriz olmuş olacak. Fakat genel bir toparlama yapacak olursak Mi 11 Ultra modelinin yeni bir sertifika daha almış olmasının sevindirici olduğunu eklemek isterim. Bu demek oluyor ki gerçekten bir Ultra modeli tanıtılacak ve bu akıllı telefon da çok yakında gelecek.