Xiaomi Mi 11 Ultra Daha Büyük Bir Pille Gelecek

Xiaomi Mi 11 Ultra akıllı telefon modelinde yeni bir pil kullanılacak. Hem kapasite artacak hem de pilin daha hızlı şarj yapması sağlanacak.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 serisi yakın zamanda yeni üyelerine kavuşacak. Akıllı telefon serisi için en iyi model ise Xiaomi Mi 11 Ultra akıllı telefonu olacak.

İddiasını konuşturacak olan akıllı telefonda nasıl özellikler yer alacağı hakkında paylaşımlar da gelmeye devam ediyor. En son firma resmi bir açıklama yaptı ve telefonun pil sisteminin değişeceğini söyledi.

İddialara göre seride daha büyük bir pil yer alacak ve bunun yanında pil teknolojisinde de değişiklikler olacak. Mi 11 akıllı telefon modelinde yer alan pile göre daha farklı bir pil göreceğiz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 6 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Xiaomi Mi 11 Ultra Pil Kısmında Önemli Değişiklikler Getirecek

Xiaomi pil seçimini standart yapmak yerine silikon oksijen anot adı verilen bir pil sunacak. Bu teknolojiyi daha önce çok sık duymadık. Bu teknolojiyi yakın zamanda öğreneceği ama artıları konusunda bazı bildiklerimiz var. İlk söylenen pilin çok daha ince olacağı ve bu sayede de alan sorunu olmayacağı için kapasitesinin büyük olacağı.

Daha yüksek kapasite elbette ki pilin daha uzun süre dayanacağının bir işareti. Fakat sadece bununla bitmiyor. Kapasitesi yüksek olan ve dayanma süresi de daha yüksek olan pil, çok daha hızlı bir şekilde de şarj olacak. 120W değerinin üzerine çıkabilecek bir telefondan söz ediyoruz.

Modelin tüm bu pil yapısı, Xiaomi’nin yeni bir döneme giriş yapacağının da işareti. Xiaomi Mi 11 Ultra sadece bir başlangıç olacaktır.

Silikon oksijen anot pillerin teknolojisi sevilir ve istenen performans alınacak olursa, marka bu konuda ısrarcı olabilir ve yeni akıllı telefonlarında da aynı pil sistemine yer verebilir.

29 Mart tarihinde yapılacak tanıtım bu konuda detayların belli olmasını da sağlamış olacak. Biz de yeni bilgileri sizlerle paylaşacağız.