Xiaomi Mi 11 Pro Kılıfları Paylaşıldı! Kameralar Gözüktü

Xiaomi Mi 11 Pro kılıf görselleri paylaşıldı. Kılıf görsellerinde yer alan ayrıntılar ve tasarım yapısına dair ipuçları.

Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Pro akıllı telefonlarının bundan neredeyse 1 ay kadar önce tanıtılması gerekiyordu. Yani biz öyle bekliyorduk. Sonuçta Mi 11 global lansmanı yapılacaktı ve bu lansmanın sönük geçmemesi adına Pro da duyurulacaktı.

Öyle oldu mu derseniz tabii ki olmadı. Ne zaman beklediğimiz oldu o da tartışılır. 🙂 Mi 11 akıllı telefonu global olarak geldi ama Pro kaldı. İşte şimdi, hala ne zaman çıkacağını bilmediğimiz telefonun kılıf görselleri paylaşıldı. Kılıf görseli tasarımı da ortaya çıkardı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, Clubhouse Rakibi Uygulama Sunmaya Hazırlanıyor

Xiaomi Mi 11 Pro Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonun tasarımı kılıfla nasıl ortaya çıktı sormadan ben anlatacağım. Tasarım ortaya çıktı çünkü ekran yapısı biliniyordu. Yine ekrana gömülü kamera geleceği söylenmişti. Bu nedenle arka kısımda yapılacak olan değişikliği merak ediyorduk.

Çünkü kameraların da değişmesi durumu söz konusu olacak. Belki daha iyi bir sensör kullanılacak. Bunu şu an için bilemiyoruz. Kılıf görsellerine baktığımızda ise yeni akıllı telefonların yine Mi 11’in yapısıyla geleceği anlaşılıyor. Kare şeklinde belki biraz daha büyük bir alan var.

Geniş bir kamera var. Bunun altında bir kamera daha var. Alttaki kamera alanı kare şeklinde kullanılmış. Muhtemelen periskop kamera olacak. Yanda bir tane daha var ve flaş ışıkları için içerde yer tutulmamış.

Flaş ışıkları yan kısma taşınmış. Kameranın hemen yanında ek bir alan olarak sunulmuş durumda. Kamera özellikleri için de kılıfların yanında paylaşılan bilgiler var. Bir kere ana kamera değişecek. Bu modelde Samsung ISOCELL GN2 serisinin yer alacağı düşünülüyor. 50 MP kamera için çekim kalitesinin nasıl olacağı ise ancak ve ancak telefon tanıtıldığı zaman anlaşılacaktır.

Temel telefona göre illa ki bir fark bekliyoruz ama arada uçurum olacak mı ya da sunulan fiyat farkına değer şekilde bir kamera sistemi gelecek mi göreceğiz.