Xiaomi Mi 11 Lite Kameraları Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 Lite akıllı telefon modelinde kullanılacak olan arka kamera sistemi ortaya çıktı. Arka kameralar nasıl olacak?

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi’de gündem Redmi Note 10 serisi ama tabii ki üzerinde tek plan yapılan akıllı telefon serisi bu değil. Bir yandan yeni Mi 10 akıllı telefonları bir yandan da Mi 11 serisinin yeni modelleri de geliştirmeye devam ediliyor. İşte geliştirme süreci içerisinde olan modellerden birisi de Xiaomi Mi 11 Lite akıllı telefonu oldu.

Son amiral gemisinin, en az temel modeli kadar başarılı ve iddialı bir telefon olacağı söylenen serinin nasıl özellikleri olacağı konusundaki sis bulutları da yavaş yavaş kalkıyor. Telefonun en çok merak edilen kısmı olan kameraları da ortaya çıkan son özellik oldu.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 5G Duyuruldu – Çok Daha Ucuz

Xiaomi Mi 11 Lite Kamerası Nasıl Olacak?

Redmi Note 10 Pro’nun barındırdığı MIUI sürümünde yer alan kodlardan ortaya çıkarılan bilgilere göre, Xiaomi Mi 11 Lite iddialı bir kamera sistemine sahip olacak.

İsmi Lite olacak ama kameralarda yer alan özellikler pek Lite olacak gibi durmuyor. Tespit edilen detaylara göre telefonun ana kamerası 64 MP olacak. ISOCELL Plus sensörü 4K çekim yapabilecek. Otomatik odaklama da sunacağı söylenen kameranın, Samsung imzalı olacağı gözüküyor.

İkinci kamerada ise 8 MP süper geniş açılı bir kamera kullanılacak. Sony Exmor IMX355 kamera 30 fps destekleyecek. Son kamera kısmında 5 MP makro çekim kamerasının kullanılması söz konusu olacak. Bu kamerada da Samsung S5K5E9 kod isimli bir sensör yer alacağı gözüküyor.

Toplamda 3 arka kamera kullanacak olan Mi 11 Lite modelinin, ön kameralarının nasıl olacağı ise henüz ortaya çıkmadı. Ön kısımda da yine öyle çok kötü bir kamera olacağını düşünmüyoruz. Ekranda gömülü bir kamera kullanılacağı ise neredeyse kesin. Telefon hakkında diğer bilgileri de yakın zamanda göreceğiz gibi gözüküyor. Fakat hala net tanıtım tarihi yok.