Xiaomi Mi 11 Lite Fiyatı Sızdı Ama Beklentileri Değiştirdi

Xiaomi Mi 11 Lite fiyatı için ilk bilgiler ortaya çıktı. Xiaomi Mi 11 Lite fiyatı nasıl değişecek? Beklenti karşılanacak mı?

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite akıllı telefonu Mi 11 serisi içerisindeki en uygun fiyatlı olacak akıllı telefon olarak biliniyordu. Bu zamana kadar birçok özelliği de sızdırılan akıllı telefon, tam bir amiral gemisini de işaret etmiyordu.

Ne zaman tanıtılacağı net olmasa da sürenin kısaldığı düşünülen model için yeni bir sızıntı da geldi. Yeni gelen sızıntı, söz konusu akıllı telefon modelinin fiyat bilgisine ilişkin oldu. Görünen şu ki telefon çok uygun fiyatlı bir model olmayacak.

Bunu da Okuyun: Xiaomi’nin Türkiye’de Üreteceği İlk Telefon Redmi 9C Olacak!

Xiaomi Mi 11 Lite Fiyatı Nasıl Olacak?

Paylaşılan bir satış sayfasında yeni akıllı telefonun fiyatının 408 Euro olacağı görülüyor. 128 GB depolama alanında bu model için 408 Euro fiyatın olması, yakın zamanda tanıtılan Mi 10S akıllı telefonlarıyla hemen hemen aynı fiyatın sunulacağı anlamına geliyor.

Fakat bu modelde yer alan sistem donanımı tam anlamıyla amiral gemisi değil. Telefonun içerisinde yer alması beklenen işlemci Snapdragon 775 işlemcisi. 6 GB RAM kullanacağı da söylenen modelin, depolama alanı da son dönem standartları olarak gösterilen 128 GB depolama alanı olacak.

Ekran kısmında ise AMOLED ekranın kullanıldığı ve 90 Hz yenileme hızının sunulduğu bir seri karşımıza çıkacak. Tam orta segment ile üst segment arasında bir modelden söz ediyoruz. Haliyle Xiaomi Mi 11 Lite için sızan bu fiyat gerçek olursa ve telefon beklendiği gibi bu özelliklerle beraber gelecek olursa, o zaman sanıldığı kadar ucuz bir telefon olmamış olacak.

Zira geçen sene sunulan Mi 10 Lite modelinin fiyatı 349 Euro civarında olmuştu. Buradan pay çıkaracak olursak bu sene fiyatlar bir tık artacak gibi. Tabii ki şimdilik resmi açıklama yok. O yüzden tanıtımdan sonra daha çok tartışılacak bir konu.