Xiaomi Mi 11 Lite 5G İşlemcisi Belli Oldu! Sürpriz Yok

Xiaomi Mi 11 Lite 5G işlemcisi beklendiği gibi Snapdragon 780G işlemcisi kullanacak. İşlemci neler sağlayacak?

Xiaomi Mi 11 Lite 5G 2 e1616975611905

Xiaomi Mi 11 Lite 5G akıllı telefonu için tanıtıma sayılı saat var. Belki de serinin en iyi akıllı telefonu değil ama en uygun fiyatlı akıllı telefonu gelecek. Yeni akıllı telefondan beklentilerimiz de çok yüksek değil.

Lite serisine yakışacak özellikler olsun yeter diyoruz. Yeni akıllı telefonlar için iddia edilen özellikler konusunda da her gün yeni detaylar akıyor. En son telefonların içerisindeki işlemcileri gösterecek bir paylaşım yapıldı. Böylece telefonda hangi işlemci yer alacak kesinlik kazanmış oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Ultra Daha Büyük Bir Pille Gelecek

Xiaomi Mi 11 Lite 5G İşlemcisi Hangisi Olacak?

Paylaşılan yeni afiş görsellerine göre telefonda yer alacak işlemciler çok yakın zamanda tanıtılan Snapdragon 780G işlemcileri olacak. Orta seviye başarılı bir işlemci olan yeni model, Snapdragon 768G modelinin yerini alacak. Bir nevi bu seri nesil atlatmış oldu.

Tanıtım sırasında söylenen yeni işlemcinin %45 oranında daha hızlı olduğu. Gerçekten bu kadar hız farkı olması mümkün mü derseniz evet mümkün ama yine de akıllı telefon tanıtımı sırasında paylaşılan bilgileri de görmek lazım.

Telefonun bu işlemci modelinin yanında özellikler açısından da tam bir Lite modeli olarak gelecek. 6.55 inç küçük bir ekran ile gelecek telefon, yine de AMOLED ekran paneline sahip olacak.

Telefonun ekranının 90 HZ yenileme hızının olacağı da iddialar arasında yer alıyor. Tabii ki yine de bilgilerin net olmadığını değişebileceğini not düşebiliriz.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G akıllı telefonlarında başka neler olacak ya da en önemlisi kamera nasıl olacak gibi soruları saatler içerisinde öğreneceğiz. Markanın büyük tanıtımının bugün olması beklenmekte. Muhtemelen Lite modelde bugün ortaya çıkacak. Telefon ülkemizde olacak mı derseniz de olacak derim. Sadece süre belli değil.