Xiaomi Mi 10S Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Paylaşıldı

Xiaomi Mi 10S akıllı telefon serisi ne zaman tanıtılacak belli oldu. Bu model için söylenen detaylar ve yeni akıllı telefonun tanıtım tarihi.

Xiaomi Mi 10S

Mi 10 serisindeki son üye olacak olan Xiaomi Mi 10S akıllı telefon modeli için beklenen oldu. Kamera özellikleri sızdırıldı ve üzerinden 1 gün geçmişken yeni akıllı telefonların tanıtım tarihi de açıklandı. Resmi olarak yapılan açıklamaya göre, söz konusu akıllı telefonlar birkaç gün sonra resmi olarak duyurulacak.

Tanıtım posterleri de paylaşılan akıllı telefonda, tasarımsal olarak nasıl bir yapı kullanılacağı da doğrulanmış oldu. Kamera yerleşimleri sızıntıları doğrulayacak bir şekilde karşımıza çıkmış oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Lite Kameraları Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10S Tanıtımı Ne Zaman Yapılacak?

Afiş paylaşımlarına göre yeni akıllı telefonlar sadece 2 gün sonra duyurulacak. 10 Mart tarihinde tanıtılacak olan akıllı telefonların arka kapak tasarımında ise sıralı kamera sistemi olacak. Üst üste sıralı kameralardan beslenen tasarımda alt alta sıralı 4 kamera başrol olacak.

Arka kısımda kullanılacak olan bu tasarımın ön kısımda ise delikli çentik tasarımıyla desteklenmesi bekleniyor. Yani daha önce de üzerinde durulan tasarım doğrulanmış olacak.

Telefonun kullanacağı işlemcinin ise Snapdragon 870 işlemcisi olacağını ekleyelim. Bu modelin işlemcisinde amiral gemisi tercihi yapılması önemli. Redmi K40 serisi ile yarışacak bir akıllı telefon gerekiyor. Global pazarda Redmi K40 serisine karşı gelebilecek telefonlardan birisi de Xiaomi Mi 10S modeli olacak orası kesin.

AMOLED ekran barındırması, 108 MP ana kameraya yer vermesi gibi ekstra artıları da olacak olan son Mi 10 modelinin fiyatı ise belli değil. Fiyat çok önemli olacak çünkü fiyatı nedeniyle birçok kullanıcı son seri amiral gemisi modelini değil de bu modeli tercih edebilir.

Ayrıca dediğimiz gibi amiral gemisi Redmi K40 akıllı telefonlarının global olarak daha uygun versiyonu da gelmiş olabilir. Bunlar 2 gün sonraki tanıtımla netleşir.

Exit mobile version