Xiaomi Mi 10S Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Mi 10S özellikleri belli oldu. Merakla beklenen tanıtımı yapılan Xiaomi Mi 10S akıllı telefonunun özellikleri neler?

Xiaomi Mi 10S

Mi 10 serisinin son amiral gemisi akıllı telefonu konumundaki Xiaomi Mi 10S akıllı telefonu tanıtıldı. Tasarımı konuşulacak ve özellikleri dikkat çekecek akıllı telefonun fiyatı da bir hayli uygun tutulmuş gözüküyor. Redmi K40 modellerini unutturacak olan yeni akıllı telefon modelinin tüm bu detaylarına da daha yakından bakalım. Hem telefonların özelliklerini inceleyelim hem de fiyatlarına daha detaylı olarak bakalım.

Bunu da Okuyun: POCO X3 NFC Android 11 Güncellemesini Almaya Başladı

Xiaomi Mi 10S Tasarımı ve Özellikleri

Telefonda kullanılan tasarım Mi 10 Ultra modellerinde gördüğümüz tasarım. Ekranda tamamen kavisli yapı var ve bu yapıda 4 taraf kavisli bir şekilde gözüküyor. Üst kısımda yer alan kamera deliği ise yerini koruyor.

Arkaya geçtiğimiz zaman da telefonun 4 kameranın dizili bir şekilde geldiğini görüyoruz. Tek şerit şeklinde kamera diziliminin kullanıldığı akıllı telefonda Mi 10 serisinin tasarımı yansıtılmış desek yanlış olmaz.

Telefonun teknik özelliklerine geçince yeni işlemciyi görüyoruz. Snapdragon 870 işlemcisi bir hayli güçlü ve telefonu direkt amiral gemisi modeller içerisine taşıyor. RAM kısmında da 8 GB ve 128 GB iki ayrı RAM kullanılmış.

12 GB RAM olan versiyon bir hayli güçlü bir versiyon onu da ekleyelim. Depolama alanı da buradaki seçime göre 128 GB ya da 256 GB olarak değişiyor. Tabii ki ona göre de fiyat değişiyor.

Bunun yanında ekran kısmında 90 Hz yenilemesi olan AMOLED ekran kullanılıyor. 6.67 inç ekran boyutuna sahip Xiaomi Mi 10S, ekran çözünürlüğü ise Full HD+ olarak belirlenmiş.

Bunların dışında en çok merak edilen tabii ki telefonun kameraları. Xiaomi Mi 10S kamera konusunda da patlama yapmış olan bir akıllı telefon. 108 MP değerinde ana kamerayla yola çıkan marka, 13 MP ikinci kamera bulunduruyor. Bunun dışında 2 MP + 2 MP değerinde üçüncü ve dördüncü kamera da bulunuyor. Ön kamera ise standart 20 MP kamera.

4780 mAh değerinde pili, 30W hızlı şarj desteği, Android 11 işletim sistemi gibi artıları da olan yeni model için fiyatlara geçelim.

Xiaomi Mi 10S Fiyatları Nasıl?