Xiaomi Mi 10S Bir Kez Daha Sızdı

Xiaomi Mi 10S akıllı telefonunda yer alacak olan yapı ve sistem özellikleri ortaya çıktı. Xiaomi Mi 10S ne kadar iddialı bir telefon olacak?

Xiaomi Mi 10S

Mi 11’e geçilmiş olmasına karşın, eski serilerin güncellenmiş bir versiyonu daha gelecek. Xiaomi Mi 10S adıyla anılacak bu akıllı telefonda yer alacak olan özellikler için bir bilgi sayfasının da sızdığını gördük.

Bilgi sayfası adeta telefon hakkında ne detay varsa ortaya çıkmasını sağladı. Bizim için bir nevi sırlar kalkmış oldu. Üstelik bu sayfa MIUI kaynak kodlarının içerisinde yer alan bilgilerle de doğrulanan bir sayfa. Haliyle yeni akıllı telefonların şimdi paylaşacağımız özelliklerle gelecek olması büyük bir olasılık olarak gösterilebilir.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Pro Sızdırıldı! Yine İddialı Geliyor

Xiaomi Mi 10S Özellikleri Neler Olacak?

Kısa bir inceleme yaptığımız zaman şunu görüyoruz ki söz konusu akıllı telefonda Snapdragon 870 serisi işlemci yer alacak. Amiral gemisi bir işlemci olmasının yanında, üst seviye bir performans işlemcisi de olan seri, 8 GB bellek ile desteklenecek.

Bellek kapasitesinin yüksek olması da yine önemli detaylar arasında gösterilebilir. Bu bir nevi telefonun ne kadar iddialı olacağını da göstermiş oluyor. Hatta temel seviyede 8 GB bellek sunulacağını ekleyelim. Asıl olarak bellek kapasitesi 12 GB seviyesine kadar çıkabilecek. 256 GB depolama alanının da olacağı telefonun ekran özellikleri için de bilgiler var.

Ekran özelliklerinde bu seride 6.67 inçlik bir panel kullanılacağı anlaşılıyor. Yine AMOLED olacak bu panelde 120 Hz yenileme hızı karşımıza çıkıyor olacak. Tüm bunlar bir yana Xiaomi Mi 10S modelinin kamera konusunda da farklı bir seri olacağını söyleyebiliriz. Mi 11 kamera tasarımı yerine Mi 10 kamera tasarımının devam edeceği görülecek ve 108 MP ana kamera kullanılacak.

Fiyatı ne olur ya da diğer Mi 10 modellerinin satıştan kaldırılması söz konusu olur mu bunu da tanıtım sonrasında anlayacağız. Tanıtım ne zaman bilmiyoruz.