Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefon Görüntüleri Sızdırıldı

Xiaomi katlanabilir akıllı telefon görselleri ortaya çıktı. Yeni görsellerde telefonun kasası net olarak gözüküyor.

Xiaomi katlanabilir akıllı telefon

Xiaomi katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışan firmalardan sadece biri. Akıllı telefon üretimi konusunda iddialı olan firma, mutlaka bu alanda da bir ürün sunmak istiyor. Markanın söz konusu akıllı telefonunun ne zaman geleceği ve nasıl isimlendirileceği bilinmiyor ama telefonlar hakkında da bilgiler gelmeye devam ediyor. En son yeni akıllı telefonların görselleri sızdı.

Kasa görüntüleri ve dış çerçeve görüntüleri sızdırılan akıllı telefonlar, çok iddialı modeller olarak gözüküyor. Henüz bir özellik açığa çıkmış değil ama sadece görseller bile bize yeter desek yeridir.

Bunu da Okuyun: Çok İşinize Yarayacak 3 Gizli MIUI Özelliği

Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefon Nasıl Olacak?

Sızdırılan yeni görsellere göre söz konusu akıllı telefonda, yana doğru katlanan bir tasarım kullanılacak. Telefonun menteşe kısmı tam ortada dikine bir şekilde yerleştirilecek ve telefona yana doğru açılacak. Samsung’un ilk sunduğu modelde böyle olmuştu. Yana doğru açılan bir katlanabilir akıllı telefon görmüştük.

Sonrasında dikine katlanan modeller gelse de bu seri de bir hayli sevilmişti. Şimdi aynı durum Xiaomi katlanabilir akıllı telefon için geçerli olacak gibi duruyor.

Telefon çerçevesi katlandığı zaman, dış kısımda üst üste sıralı olarak gözüken 3 kamera öne çıkıyor. Tabii ki bu muhtemelen prototip çerçevenin görüntüleri. O yüzden kameraların lensleri biraz fazla dışarda ve açıkçası tam olarak lens gibi durmuyor.

Bunun dışında ekran olmadığını görüyoruz. Arkada kasanın alt kısmında bir Xiaomi yazısı yer almakta. Ekstra bir detay var mı derseniz o da gözükmüyor. Telefonun kasasının ortaya çıkmış olması, Xiaomi katlanabilir akıllı telefon için hazırlıklara geçildiğini göstermekte. Yeni modellerin ne zaman tanıtılacağı konusunda ise bilgi veren yok. Şu an Xiaomi analistleri bile bu seri için kesin bir tarih vermekten kaçınıyor gibi gözüküyor.

Exit mobile version