Xiaomi Durmuyor! Asıl Tanıtım Bugün

Xiaomi, Part 2 olarak 30 Mart etkinliğinin duyurusunu yaptı. Bugün yapılacak olan tanıtımda hangi ürünleri göreceğiz?

Xiaomi

Xiaomi, 29 Mart yani dün itibariyle yeni bir tanıtım gerçekleştirdi. Tanıtım kapsamında birçok ürün sunuldu. Başta Mi 11 ailesinin geri kalan ürünlerinin duyurulması heyecan yarattı. İyi akıllı telefonlar da gelmiş oldu. Yeni akıllı telefonlar bir yana, akıllı bileklik ve bazı aksesuar modellerinin tanıtımı da yapıldı.

Fakat bu marka için sadece görünen kısım oldu. Yani buz dağının sadece bir kısmını gördük. Tanıtımların devam edeceği açıklandı. Üstelik bu tanıtımlar için öyle aylar ya da günler beklemeyeceğiz. Part 2 bugün geliyor. Bu sefer yapılacak olan tanıtım biraz daha önemli.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Türkiye’de Üretime Resmen Başladı! İlk Model Resmiyet Kazandı

Xiaomi 30 Mart Etkinliğinde Neler Tanıtacak?

30 Mart yani bugün yapılacak olan tanıtımla beraber amiral gemisi ürünler tanıtılması bekleniyor. Başta bir işlemci modelinin duyurulması bekleniyor. Mi akıllı telefonlarında kullanılacak olan Surge S2 işlemcisinin duyurulması bekleniyor. Bunun yanında etkinlik kapsamında Mi Mix 4 akıllı telefonlarının duyurusunun da yapılması beklenmekte.

Katlanabilir bir akıllı telefon olarak mı gelecek yoksa standart bir akıllı telefon olarak mı gelecek bilemiyoruz ama çok iddialı ve beklenen bir akıllı telefon gelmiş olacak. Yeni akıllı telefonların dışında, yazılım için de bazı açıklamalar yapılabilir.

Ek olarak markanın bilgisayar serilerinin de yenileneceği biliniyor. Bu noktada yeni bir Mi Notebook ya da Redmi NoteBook modeli görebiliriz. Geri kalan ürünler ise şu an için sürpriz olarak bekliyor. Biz de net olarak geri kalan ürünlerin hangileri olacağı konusunda bilgi sahibi değiliz.

Bugün, hemen hemen aynı saatlerde tanıtım yapılacak. 29 Mart tanıtımına göre ne kadar farklı ürünlerin geleceğini çok yakında öğreneceğiz. Tanıtımla beraber duyurulan ürünleri de yine sitede paylaşıyor olacağız. Takipte kalmanızı öneririz. 🙂