Xiaomi Black Shark 4 Pro Tanıtım Tarihi ve Görseli Paylaşıldı

Xiaomi Black Shark 4 Pro tanıtım tarihi ve ilk görselleri paylaşıldı. Xiaomi Black Shark 4 Pro nasıl bir telefon olarak geliyor?

Xiaomi Black Shark 4 Pro

Xiaomi Black Shark 4 Pro yeni bir oyun telefonu olarak geliyor. Her ne kadar Xiaomi Black Shark 3 yakın zamanda ülkemizde sunulmuş olsa dsa aslında tanıtımının üzerinden çok zaman geçti. Bir sonraki akıllı telefon olan Xiaomi Black Shark 4 modelleri için zaman geldi. Bunların arasında Pro modelinin tabii ki ayrı bir yeri olacak.

Tabii ki sektörde de bu biliniyor ve Pro modelinin sızıntılarına daha çok önem veriliyor. Şu an için hem serinin ne zaman tanıtılacağı konusunda bilgiler var hem de Pro’nun görselleri sızmış durumda.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Pro Tüm Özellikleri ile Ortaya Çıktı

Xiaomi Black Shark 4 Pro Tasarım Yapısı Nasıl Olacak?

Yeni telefonda gelecek olan tasarım biraz daha abartıdan uzak olacak. Arkada yan yana ortada sıralanmış kameralar kullanılacak. Alacalı bulacalı bir arka kapak kullanılacak ve üst kısımda da yeşil logo yer alacak.

X şeklinde bir logo gözüktüğünü söyleyebiliriz. Ön kısımda ise son Redmi modellerindeki gibi ortalanmış ekran üzeri kamera gelecek. Ekran üzerinde tek kameranın olması ne kadar avantaj sağlar işte orasını tanıtımla göreceğiz.

Parmak izi sensörünü de yan kısma taşıyacağı iddia edilen Xiaomi Black Shark 4 Pro akıllı telefonlarının tanıtım tarihi de belli olmuş durumda.

Neden tanıtım tarihinin üzerinde duruyoruz çünkü 23 Mart itibariyle tanıtım yapılacak. Yani çok kısa bir süre sonra hem temel modelin hem de Shark 4 Pro akıllı telefonunun tanıtıma çıktığını ve belki de satışlarının da başladığını göreceğiz.

Fiyat için açıklama da yapılacaktır ama ilk etapta bu telefonları Türkiye’de beklemeyin. Xiaomi Black Shark 3 birkaç hafta önce ülkemize geldi. Henüz onun satışlarına bile odaklanılmadan bu modelin satışları başlamayacaktır. Kısa vadede telefonları beklememek lazım.