Redmi Note 10 Türkiye Lansmanı Yapıldı

Redmi Note 10 Türkiye lansmanı yapıldı. Ekranları, tasarımları ve işlemcileri değişen telefonlar için verilen son bilgiler.

Redmi Note 10

Başarılı akıllı telefon serileri içerisinde belki de ilk sırada olan Redmi Note serisi yenilendi. Global olarak birkaç hafta öncesinde duyurulan Redmi Note 10, şimdi Türkiye lansmanı ile karşımıza çıktı. Seride hangi akıllı telefonların ülkemize geleceği konusunda da bilgi verildi.

Telefonların hangi RAM seçeneğine göre Türkiye fiyatlarının nasıl olacağı konusunda da bir açıklama yapıldı. Gelen modellere ve telefonların fiyatlarına bakalım.

Bunu da Okuyun: Note 10 Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Redmi Note 10 Serisi Fiyatları Nasıl?

Daha önce bu modellerin tanıtımını yaptığımız için bu kez tanıtım değil fiyatlardan konuşacağız. Özellikleri öğrenmek isteyenler için yukarı link ekliyor olacağız.

Seride genel olarak fiyatları çok yükseleceği endişesi vardı. Hem dolar kuru hem de Redmi Note 10 modellerinde AMOLED ekran kullanılmasının, fiyatları bir hayli arttıracağı düşünülürken öyle olmadı. Çok abartı fiyatlar gelmedi. Şu an için serinin 3 modelinin ülkemizde olacağı söylendi. Bunlar;

Modelleri oldu. Bu modeller içerisinde sadece Note 10S serisinin fiyatı açıklanmadı. Diğer modellerin fiyatları duyuruldu. Baktığımız zaman temel modelde çok uygun fiyatlar görüyoruz. Paylaşılan fiyatlar şöyle;

Redmi Note 10

4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile 2.999 TL

4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 3.199 TL

6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 3.399 TL

Note 10 Pro

6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 3.799 TL

8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 3.999 TL

Note 10S

Bu modelin duyurusu yapıldı ve kesin olarak geleceği söylendi ama fiyatları henüz açıklanmadı. Fiyatlarının da yakın zamanda açıklanması beklenmekte.

Tüm bu modellerin dışında Note 10 5G akıllı telefonunun da ülkemize geleceği açıklandı. Fakat ne zaman geleceği konusunda bilgi verilmedi.

Exit mobile version