Redmi Note 10 Serisi Türkiye’ye Geliyor! Tarih Geldi

Redmi Note 10 seri olarak Türkiye'ye geliyor. Telefonların Türkiye lansman tarihi konusunda açıklama yapıldı.

Redmi Note 10

Redmi Note 10 çok yakın zamanda tam bir seri olarak tanıtıldı. Çok sayıda akıllı telefonla gelen seri, belli yerlerde satışa çıktı ve dengeleri değiştirmeyi de başardı. Söylendiği gibi iddialı değişiklikleri beraberinde sunan akıllı telefon için iyi bir haberimiz var.

Yeni bilgilere göre telefon, hatta daha doğru ifadeyle seri ülkemizde satışa çıkmaya hazırlanıyor. Resmi bilgilere göre telefonlar çok yakında ülkemizde olacak.

Bunu da Okuyun: Note 10 Pro Tanıtıldı – İşte Fiyat ve Özellikler

Redmi Note 10 Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

Telefonların ne zaman ülkemizde boy göstereceği konusunda tarih veren Xiaomi, 25 Mart tarihinde bir tanıtım yapacak. Türkiye lansmanı yapılacak model bunun hemen arkasından da satışa çıkacak. Açıkçası akıllı telefonların bu kadar kısa bir süre içerisinde gelmesi pek beklenmiyordu. Genelde tanıtımdan aylar sonra yeni modellerin ülkemiz için de geldiğini görüyoruz.

Fakat bu sefer durum daha farklı oldu ve henüz 1 ay olmadan yeni akıllı telefonlar için tanıtım tarihi verildi. Şimdi duymak istediğimiz şey tabii ki fiyatlar. Bu telefonlar uygun fiyatlı olarak geçiyor. Orta segment için iddialı ama uygun fiyatlı seriler olarak geçiyor. Şimdi telefonlarda AMOLED ekran olmasına karşın yurt dışı fiyatlarının yine uygun olduğunu gördük.

Ülkemiz satış fiyatlarının da böyle uygun bir seviyede olması, akıllı telefon serisinin yüksek satışlara merdiven dayamasını sağlayabilir. Ayrıca dikkat ettiyseniz seri diyorum.

Çünkü birden çok akıllı telefon gelecek. Her zaman olduğu gibi sadece temel modelin satışları yapılmayacak. Bunun yanında Pro olacak, tanıtımda gördüğümüz Max olacak ve daha fazlası gelecek. Redmi Note 10 için 25 Mart tarihini bekleyeceği ve tanıtımın hemen ardından tüm özelliklerle beraber fiyatları da konuşuyor olacağız.