Redmi Note 10 Pro Tanıtıldı – İşte Fiyat ve Özellikler

Redmi Note 10 Pro karşınızda! Yeni Pro modelinin fark yaratan özellikleri neler? Fiyatlar için yapılan açıklamalar.

Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 serisi yeni gündemimiz olacak. Telefonlar hem iddialı akıllı telefonlar hem de fiyat konusunda çok iyi akıllı telefonlar. İşte serinin dikkat çekecek modellerinden birisi de Redmi Note 10 Pro modeli. Temel modelle Max arasında sıralanacak olan akıllı telefon, en çok tercih edilecek model olacak gibi duruyor.

Hem fiyat açısından hem de performans açısından çok konuşulacak olan akıllı telefonun tasarımı ve teknik özelliklerini konuşalım.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Redmi Note 10 Pro Tasarımı

Telefonun tasarımı temel modelle hemen hemen aynı gibi gözüküyor. Fakat önemli bir değişiklik var. Arka kısımda kullanılan kamera alanı yenilenmiş. Temel modelden daha iyi bir kamera alanı var. Ana kamera metalik bir çerçeve ile güncellenmiş durumda.

Bunun dışında genel görünümde ek bir değişiklik yapılmadığı görülüyor. Diğer serilerde kullanılan tasarım var.

Redmi Note 10 Pro Teknik Özellikler

Yeni akıllı telefon teknik özellikler açısından temel modelden daha güçlü. Bu kısım değiştirilmiş. İşlemci konusunda Snapdragon 732G serisi işlemciler kullanılıyor. Daha güçlü işlemci daha güçlü RAM ile desteklenmiş. Telefonun RAM miktarı 6 ve 8 GB RAM olarak değişebiliyor.

İki farklı RAM miktarına ek olarak 64 GB ve 128 GB depolama alanı seçenekleri de sunulmakta. Bu iki RAM miktarına göre gelen depolama alanı, fiyatın da değişmesine neden oluyor. Ekran kısmında ise yine AMOLED tercihi yapılmış. 120 Hz yenileme hızına sahip, yeni AMOLED ekranların 6.67 inç boyutu olduğu açıklandı ve telefonun çözünürlük değeri de Full HD+ olarak açıklandı.

5020 mAh değerinde dev bir bataryası bulunan ve 33W hızlı şarjı destekleyen modelde kamera da değişiyor. Kamera kısmında 64 MP ana arka kameraya geçiliyor. 5 MP + 8 MP + 2 MP diğer üç kamerada çekim kalitesini arttırma konusunda önemli.

Redmi Note 10 Pro Fiyatları

3 ayrı fiyatımız var.