Redmi Note 10 Pro Super AMOLED Ekranla Gelecek

Redmi Note 10 Pro modelinde yer alacak olan ekran kesinleşti. Telefon Super AMOLED bir ekran kullanacak.

Redmi Note 10 Pro 2

Redmi Note 10 Pro, bundan iki gün kadar sonra tanıtılacak. Tanıtıma kadar telefonu neredeyse her gün ele aldık. Artık son demleri paylaşıyoruz ve tanıtımdan önce gelen son bilgileri aktarıyoruz. Tanıtımın hemen öncesinde bu konuda paylaşım yapan son isim ise CEO Manu Kumar Jain oldu.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Çok İyi Bir Fiyatla Geliyor

Redmi Note 10 Pro Ekran Detayları Paylaşıldı

Redmi’nin yeni akıllı telefonu için yapılan son paylaşımda ekran konusunda sır perdeleri kaldırılmış oldu. Zaten sızıntılarda yeni akıllı telefonların AMOLED ekran kullanacağı söylenmişti. Kutu görsellerinin de paylaşılmasından sonra AMOLED ekranın kullanılacağı zaten netlik kazanmış oldu.

Fakat biz standart bir AMOLED ekran bekliyorduk. Bu konuda ise resmi bir paylaşım geldi ve aslında temel modelde standart AMOLED ekran kullanılacağı ortaya çıktı.

Redmi Note 10 Pro akıllı telefonlarında ise Super AMOLED ekran kullanılacak. Yeni AMOLED ekranın kullanılacağı yeni akıllı telefonun amiral gemisi olmayacağı ama iyi bir telefon olacağı biliniyor. Snapdragon serisi işlemcilerle güçlendirilecek olan akıllı telefon, özellikle kamera konusunda çok iddialı bir model olacak. Snapdragon 765G serisi işlemcilerle desteklenecek olan akıllı telefonda 6 GB RAM miktarı da olacak.

Yeni akıllı telefon için paylaşılan özellikler iddialı bir seri geleceğimizi zaten kanıtladı. Telefon tanıtıldığı zaman ilk bakacağımız şey telefonların global fiyatları olacak. Global fiyatlar konusunda Xiaomi’nin agresif bir fiyatlandırmayı izleyeceği ve rakiplerin daha altında fiyatlar sunacağı söyleniyor. Zaten markanın daha önce yapmış olduğu açıklamalarda da aynı durumu görmüştük.

Markanın Hindistan sayfasında sızan fiyat bilgilerinde de aynı durum ortaya çıkmıştı. Bu bilgileri topladığımız zaman, çok iddialı bir fiyat geleceği kesin gözüküyor. Tanıtımdan sonra Redmi Note 10 Pro modeli paylaştığımız zaman, dediğimiz gibi fiyatı ayrıca ele alacağız ve değerlendirmelerimizi paylaşacağız. Eski modellere göre nasıl bir fiyat olacağı da önemli.