Redmi Note 10 Pro, Resmi PUBG Telefonu Olarak Seçildi

Redmi Note 10 Pro akıllı telefonları PUBG oyun telefonu olarak seçildi. İşte resmi olarak seçilen telefonun detayları.

Redmi Note 10 Pro

Yakın zamanda tanıtılan Redmi modelleri içerisinde en iyi akıllı telefonlardan biri olarak gösterilen Redmi Note 10 Pro modeli için önemli bir haber daha geldi. Telefon henüz çok yeni ama adını doğrudan oyuncuların hanesine yazdırmayı da başardı.

Öyle ki yeni akıllı telefon PUBG oyununun resmi akıllı telefonu olarak seçildi. Bundan sonraki dönemde de e-spor oyunlarında da kullanılacak olan akıllı telefon 2021 yılı için PUBG telefonu olarak seçildi. Tabii ki bunu sağlayan sadece iki firma arasında yapılan anlaşma değil, yeni akıllı telefonun özellikleri de oldu.

Bunu da Okuyun: Note 10 Pro Tanıtıldı – İşte Fiyat ve Özellikler

Redmi Note 10 Pro, Bundan Böyle Resmi PUBG Telefonu

PUBG oyununun resmi telefonu seçilen serinin ilk dikkat çeken kısmı ekranı. Note 10 Pro, Super AMOLED ekran ile geliyor. 120 Hz yenileme hızına ve 240 Hz dokunsal geri bildirim hızına sahip olan ekran, oyunlarda çok iyi bir deneyim ortaya koyuyor.

Bunun dışında çok üst düzey bir işlemci olmasa bile Snapdragon 732G işlemcisinin kullanılması da yeni akıllı telefonun oyunda kesintisiz bir performans ortaya koymasını sağlıyor. Bu yönüyle de zaten yeni akıllı telefonun öne çıktığını söylemek lazım.

Akıcı oyun deneyimi ve yeni ekranların sağladığı artılar daha iyi bir oyun deneyimi alınmasını sağlayacak ama sadece bunlar da geçerli değil. Yeni akıllı telefon ses konusunda da daha iyi bir akıllı telefon. Telefonun stereo hoparlörleri bulunuyor ve bu da yine ses deneyiminin artmasını sağlayarak, oyundan aldığınız zevki arttırıyor.

Yeni doğrusal titreşim motorları ile geri bildirim özellikleri de öne çıkarken Redmi Note 10 Pro tüm bunlarla beraber PUBG için ideal akıllı telefonlardan biri haline geliyor. Zaten telefonun oyun için seçilmiş olmasının nedeni de bunlar.