Redmi Note 10 Pro Parçalama Videosu Paylaşıldı

Redmi Note 10 Pro parçalarına ayrıldı. Telefon bir bir parçalanırken dikkat çeken noktalar neler oldu?

Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 Pro, Mart’ın ilk günlerinde tanıtıldı. Tüm özellikleri ortaya çıkarılan akıllı telefon genel olarak da sevilen bir model oldu. Fiyatı da uygun olan akıllı telefona ilişkin daha fazla detay öğrenmeye de devam ediyoruz.

Bu sefer telefonun sistem özellikleriyle ilgili değil de tasarımıyla ilgili paylaşılan bir video dikkatimizi çekti. Öyle ki Xiaomi yeni akıllı telefonlarının parçalanma testlerini paylaştı.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 Çıktığı Gün Yeni Bir Rekor Kırdı

Redmi Note 10 Pro Parça Parça Edildi

Pro modelinin tüm parçalarını gösteren yeni video, öne arka kapağın açılmasıyla başlıyor. Arka kapak açıldıktan sonra, parmak izi sensörü ve hat kısımları çıkarılıyor. Bu sırada kameraları görüyoruz ve biraz daha detay elde etmiş oluyoruz. Başta 108 MP değerindeki ana kamera gösteriliyor ama hemen arkasından ön kamera ve telefoto kamerasına da yer veriliyor.

Hoparlör bölümü ardından ise pil bölümünün çıkarıldığını görüyoruz. Sonuçta 2 dakikadan daha kısa bir süre içerisinde akıllı telefon paramparça hale geliyor. Tüm parçaları net bir şekilde görmemizi sağlayan video, parça kalitesi açısından da önemli. Parça kalitesi konusunda eleştiri alan Redmi’nin bu eleştirilere karşı da cevap oluşturduğunu söyleyebiliriz.

Yeni videonun benzer bir şekilde diğer seriler için de gelmesi söz konusu olabilir. Çünkü burada atladığımız bir şey var. Redmi Note 10 Pro serinin en dikkat çeken modeli olmasına karşın telefon tek değil. Seride birkaç akıllı telefon modeli daha var.

Genel olarak tasarım aynı olsa da kullanılan donanımların ayrıldıkları noktalar olduğunu söylemek gerekiyor. Markanın resmi olarak bu modeller için de parçalanma videolarını paylaşması halinde o modelleri de ayrıca değerlendirmeye alırız. İç tasarımların değişeceğini sanmıyorum ama görmek lazım.